stamboomgids

Familienamen » O

Websites 201 - 210 van 252:

Stamboom Otten-Frederiks/vd Boom-Verschuren - www.genealogieonline.nl/stamboom-otten-frederiks-boom-verschuren

Een publicatie door Mirjam Faes met gegevens over oa. de families Otten, Verschuren, Van den Eeden, Van den Boom, Frederiks, Capitijn, Commissaris, Voets, Learbuch en Scheer.

Screenshot van website

Stamboom Ottenhoff - www.genealogieonline.nl/stamboom-ottenhoff

Een genealogische publicatie door Andre Ottenhoff met gegevens over onder andere de families Ottenhoff, Broshuis, Schilder, Bleeker, Wortel, Van Pelt, Lindner, De Haas en Koning.

Screenshot van website

Stamboom Otter - www.genealogieonline.nl/stamboom-otter

Gegevens over oa. de families Otter, Van der Graaf, Willering, Slot, Bakker, Okken, Padding, Broersma, Van Haeringen en Baas.

Screenshot van website

Stamboom Otto - www.genealogieonline.nl/stamboom-otto

Een publicatie door Chris Meuwese met gegevens over oa. de families Otto, Hollemans, Ardon, Van Breda, Vissers, Wassenaar, Bruinzeel, Wissen, Meuwese en Van Drunen.

Screenshot van website

Stamboom Ouderling / Van Emmerloot / Van Emmelo 3 namen, 1 familie - www.genealogieonline.nl/stamboom-ouderling-van-emmerloot-van-emmelo

Een genealogische publicatie door B.A.A. van Emmerloot met gegevens over onder andere de families Van Emmerloot, Ouderling, Kwakman, De Boer, Konter, Klappe, Mossel, Hol en Van Barneveld.

Screenshot van website

Stamboom Oudheusden - www.genealogieonline.nl/stamboom-oudheusden

Een publicatie door Claudia Vreugdenhil met gegevens over oa. de families Van Oudheusden, Van Outheusden, Oudheusden, De Jong, Wust, Smits, Van den Heuvel, Willemstijn, Uijthoven en Lageweg.

Screenshot van website

Stamboom Oudmaijer - www.genealogieonline.nl/stamboom-oudmaijer

Een publicatie door H.F.G. Oudmaijer met gegevens over oa. de families Outmaijer, Oudmaijer, Outmaijjer, Reijndersman, Sondermeijer, Van Alen, Frankvoort, De Roos, Boode en Knap.

Screenshot van website

Stamboom Ouwens - www.genealogieonline.nl/stamboom-ouwens

Een publicatie door P. Ouwens met gegevens over oa. de families Ouwens, Auwens, Van Driel, Stehouwer, De Jong, Hameete, Eiting, Haymeete, Van Soest en Van den Heuvel.

Screenshot van website

Stamboom Ouwerkerk - www.genealogieonline.nl/stamboom-ouwerkerk

Een publicatie door Annemiek Ouwerkerk met gegevens over oa. de families Ouwerkerk, Asmus, Visser, , , .

Screenshot van website

Stamboom Over - www.genealogieonline.nl/stamboom-over

Een publicatie door Yvo Over met gegevens over oa. de families Over, Arler, Wallert, Veer, Aartsma, Bakker, Kroesbergen, Boer, Smit en Wit.

Screenshot van websiteGenealogie nieuws