stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » O

Websites 241 - 250 van 290:

www.genealogieonline.nl/stamboom-oving-en-zuidema

Stamboom Oving en Zuidema

Een genealogische publicatie door B. R. Oving met gegevens over onder andere de families Van der Laan, Vos, Uitvlugt, Oving, Pekelder, Alting, Zuidema, Kraai en Sterenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-peter-oerlemans

Stamboom Peter Oerlemans

Een genealogische publicatie door Peter Oerlemans met gegevens over onder andere de families Oerlemans, Cober, De Crom, Klooster, Broos, Van den Bergh, Van Loon, Vermeulen en Bierbooms.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-pieter-jansz-ooijevaar

Stamboom Pieter Jansz (Ooijevaar)

Een publicatie door R. Ooijevaar met gegevens over oa. de families Ooijevaar, Bakker, Bruijn, Van de Kamer, Koen, Spierdijk, Koordes, Morsch, Molenaar en Veldt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-pieter-oosterom

Stamboom Pieter Oosterom

Een publicatie door Peter Oosterom met gegevens over oa. de families Oosterom, Foks, De Jong, Van Raalte, Duinkerken, Visscher, Wijnands, Huisson, Schuurman en Muilwijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-sabine-oord

Stamboom Sabine Oord

Een genealogische publicatie door Sabine Oord met gegevens over onder andere de families Kantelberg, Oord, De Boer, Dielbandhoesing, Janssen, Baas, Dionet, Mohun en Marijs.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-vereeniging-der-familie-van-oo ...

Stamboom van de Vereeniging der Familie van Oordt

Een genealogische publicatie door Reinier Domhoff met gegevens over onder andere de families Van Oordt, Ledeboer, Voorhoeve, De Lange, Bleuland van Oordt, Van Rossum, Van der Houven van Oordt, Zeverijn en Meijer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-oever

Stamboom Van den Oever

Een publicatie door A.M. van den Oever met gegevens over oa. de families Van den Oever, Van den Broek, Van Hees, Van Cromvoirt, Geerts, Otten (Van Den Oever), Van Gendt, Tichauer, Van den Heuvel en Van Osch.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-oever-bokhoven

Stamboom Van den Oever, Bokhoven

Een publicatie door Ton van den Oever met gegevens over oa. de families Van den Oever, Jonkers, Publiceren, Van den Broek, Van Mil, Van Hees, Van der Pol, Deckers, Den Oever en Otten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-oord

Stamboom Van der Oord

Een publicatie door Dirk Masselink met gegevens over oa. de families Van der Oord, Bakker, De Vries, Leegwater, Groot, Smit, Mantel, De Boer, Ham en Brouwer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-obbergen

Stamboom Van Obbergen

Een publicatie door Francis Kinnart met gegevens over oa. de families Van Obbergen, Carleer, Staes, Derom, Van den Heuvel, Ronsmans, Niclaes, Dewael (De Swael), Elskens en De Kay.


Screenshot van website