stamboomgids

Familienamen » O

Websites 241 - 250 van 276:

Stamboom Van den Oever, Bokhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-oever-bokhoven

Een publicatie door Ton van den Oever met gegevens over oa. de families Van den Oever, Jonkers, Publiceren, Van den Broek, Van Mil, Van Hees, Van der Pol, Deckers, Den Oever en Otten.


Screenshot van website

Stamboom Van der Oord - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-oord

Een publicatie door Dirk Masselink met gegevens over oa. de families Van der Oord, Bakker, De Vries, Leegwater, Groot, Smit, Mantel, De Boer, Ham en Brouwer.


Screenshot van website

Stamboom Van Obbergen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-obbergen

Een publicatie door Francis Kinnart met gegevens over oa. de families Van Obbergen, Carleer, Staes, Derom, Van den Heuvel, Ronsmans, Niclaes, Dewael (De Swael), Elskens en De Kay.


Screenshot van website

Stamboom Van Oeveren- Nederpelt - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-oeveren

Een publicatie door Jan van Oeveren met gegevens over oa. de families Van Oeveren, Nederpelt, Van der Heijden, Grim, Van der List (ook Liest), Van der List, Kroon, Verlaan, Broekhuizen en Ferree.


Screenshot van website

Stamboom Van Oijen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-oijen

Een publicatie door J.A. van Oijen-Hartsuiker met gegevens over oa. de families Van Oijen, Van Oijen Oyen, Zaal, Le Beau, Van der Vet, Van Nieukerke, Maessen, Mahieu, Nielis en Van Hijningen.


Screenshot van website

Stamboom Van Oijen - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-oijen

Een publicatie door F.H. van Oijen met gegevens over oa. de families Van Oijen, Brans, Sebregts, Van Berkel, Bruijst, Van der Veer, Van Scherpenzeel, Weman, Bruggeling en Elbers.


Screenshot van website

Stamboom Van Olst - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-olst

Een publicatie door P. Heres met gegevens over oa. de families Dijkslag, Eilander, Visser, Bijsterbosch, Boeve, IJzerman, Van Ommen, Logtenberg, Van Olst en Eikelboom.


Screenshot van website

Stamboom Van Ommen - www.genealogieonline.nl/van-ommen-stamboom

Een publicatie door Albert van Ommen met gegevens over oa. de families Van Ommen, IJzerman, Van Gorkum, Vonk, Immeker, Van Oene, Uit De Bulten, Boer, Van den Heiligenberg en Van den Berg.


Screenshot van website

Stamboom Van Ommeren - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-ommeren

Een publicatie door Bas Jansen met gegevens over oa. de families Van Ommeren, Van Brenk, Onink, Van Leeuwen, Van Ojen, Van Arnhem, Van Lienden, Jansen, Van Rennen en Roks.


Screenshot van website

Stamboom Van Ommeren/Loggen/Ooms - www.genealogieonline.nl/van-ommeren-stamboom

Een publicatie door E. van Ommeren met gegevens over oa. de families Ooms, Sahl, Loggen, De Bruijn, Van Musscher, Kloot, Meijer, Graatsma, Tuck en Mulder.


Screenshot van website