stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » P

Websites 91 - 100 van 562:

www.genealogieonline.nl/genealogie-pim-de-pagter

Genealogie Pim de Pagter, Westlands geslacht Middelburg

Een publicatie door P.J. de Pagter met gegevens over oa. de families Middelburg, Van Middelburg, Van Staalduinen, Van Geest, Vreugdenhil, Middelburch, Van Middelburgh, Van Middelburch, Burger en Van den Bos.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-plagge

Genealogie Plagge

Een genealogische publicatie door Stephanie Chrispijn met gegevens over onder andere de families Gilbers, Plagge, Ooms, Overbeek, Reen, Nieuveen, Majoor, Leeman en Van Tiel (Thiel).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-plandsoen

Genealogie Plandsoen

Een publicatie door Kees de Koning met gegevens over oa. de families Plandsoen, Plansoen, Plantsoen, Jobze, Dane, Vaders, Van Oeveren, Snijders, Suurland en De Rijke.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-plantagie

Genealogie Plantagie

Een publicatie door Carel Plantagie met gegevens over oa. de families Plantagie, Van den Heuvel, Jansen, Van den Berg, Gijsberts, Plantage, Van Ravenhorst, Klok, Van de Weerdhof en Van den Bos.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-ploeg

Genealogie Ploeg

Een publicatie door K. Chr. Uittien met gegevens over oa. de families Ploeg, Vuijk, Kouwenberg, Van Rooij, Roos, Van Leeuwen, Schouten, Hermani, Van Munster en Ten Hoed.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-ploegman

Genealogie Ploegman

Een publicatie door Jan Ploegman met gegevens over oa. de families Ploegman, Van der Molen, Bos, Molenkamp, Venekamp, Rijkels, Hasselo, Hopma, Coote en Loffkeuter.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-plompen

Genealogie Plompen

Een genealogische publicatie door Robert Plompen met gegevens over onder andere de families Sister, Me, Joe, Daisy, Sydney, Mom en Gladys.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-pluimers-wissink

Genealogie Pluimers - Wissink

Een publicatie door Arnold Pluimers met gegevens over oa. de families Pluimers, Wonnink, Wissink, Westerbrink, Meengs, Oldereuver Of Briel, Wes, Borkent, Hooijerink en Heilersig.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-polling

Genealogie Polling

Een publicatie door H.Polling met gegevens over oa. de families Polling, Jacobs, Cornelis, Barkhof, Oostergetel, Hommes, Luichjens, De Vries, Lucas en Jans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-polman-cros

Genealogie Polman-Cros

Een genealogische publicatie door Mark Polman met gegevens over onder andere de families Van der Lelie, Ruwel, Keerweer, Lichtvoet, Klein, Plaatman, Crenier, Ghijs en Glans.


Screenshot van website