stamboomgids

Familienamen » P

Websites 81 - 90 van 518:

Genealogie Peters-Kup - www.genealogieonline.nl/genealogie-peters-kup

Een genealogische publicatie door J.Peters met gegevens over onder andere de families Jansen, Peters, Kampschreur, Branderhorst, Roelofs, Kup, Immink, Hartemink en Boerboom.


Screenshot van website

Genealogie Petersohn & van der Meulen - petersohn.nl

Website met de genealogie van de families Petersohn & van der Meulen en hun aanverwante families.


Screenshot van website

Genealogie Piere(n) - www.genealogieonline.nl/genealogie-pieren

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Piere, De Bruijn, Schouten, De Visser, Eenhoorn, Molendijk, Kleinjan, De Bruin, Schipper en Dompelaer.


Screenshot van website

Genealogie Pieters - www.genealogieonline.nl/genealogie-pieters

Een publicatie door A.W. Pieters met gegevens over oa. de families Pieters, Doornbos, (Miedema), Jans, Beck, Donderwinkel, Andries, Van Suchtelen, Miedema en De Kater.


Screenshot van website

Genealogie Pijlman - www.boognet.eu/pijlmannen

Site met Bestand van verschillende Pijlman stambomen. Twee niet verwante vroege "Pijlman" voorouders vonden beiden hun bestaan in het veen. Een stamboom via Aalsmeer en een niet verwante stamboom via Beulake. Van hieruit trokken latere generaties naast de Aalsmeerders die ook naar Amsterdam trokken, vooral verder naar de latere veengebieden, richting Friesland en Drenthe


Screenshot van website

Genealogie Pijper - www.genealogieonline.nl/genealogie-pijper

Een publicatie door Randy Pijper met gegevens over oa. de families Van de Watering, Scheltema, Pijper, Backx, Plas, Pot, Guijt, Hrusa, Geldof en Coenraads.


Screenshot van website

Genealogie Pil - www.genealogieonline.nl/genealogie-pil

Een publicatie door Martijn Pil met gegevens over oa. de families Pil, Hordijk, Nieuwpoort, Van Eijsselsteijn, Vos, Beijer, De Klerk, Van den Hoek, Te Rijdt en Groen.


Screenshot van website

Genealogie Pim de Pagter, Westlands geslacht Middelburg - www.genealogieonline.nl/genealogie-pim-de-pagter

Een publicatie door P.J. de Pagter met gegevens over oa. de families Middelburg, Van Middelburg, Van Staalduinen, Van Geest, Vreugdenhil, Middelburch, Van Middelburgh, Van Middelburch, Burger en Van den Bos.


Screenshot van website

Genealogie Plagge - www.genealogieonline.nl/genealogie-plagge

Een genealogische publicatie door Stephanie Chrispijn met gegevens over onder andere de families Gilbers, Plagge, Ooms, Overbeek, Reen, Nieuveen, Majoor, Leeman en Van Tiel (Thiel).


Screenshot van website

Genealogie Plandsoen - www.genealogieonline.nl/genealogie-plandsoen

Een publicatie door Kees de Koning met gegevens over oa. de families Plandsoen, Plansoen, Plantsoen, Jobze, Dane, Vaders, Van Oeveren, Snijders, Suurland en De Rijke.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws