stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » P

Websites 81 - 90 van 538:

www.genealogieonline.nl/genealogie-philippe

Généalogie Philippe

A genealogical publication by Raviart Philippe with information about, among others, the families LAURENCE, RAVIART, CHENOT, STOCANNE, PRETLOT, FELBACQ, BIGAUD, ADNET and JACQUES.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-pieren

Genealogie Piere(n)

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Piere, De Bruijn, Schouten, De Visser, Eenhoorn, Molendijk, Kleinjan, De Bruin, Schipper en Dompelaer.


Screenshot van website

www.boognet.eu/pijlmannen

Genealogie Pijlman

Site met Bestand van verschillende Pijlman stambomen. Twee niet verwante vroege "Pijlman" voorouders vonden beiden hun bestaan in het veen. Een stamboom via Aalsmeer en een niet verwante stamboom via Beulake. Van hieruit trokken latere generaties naast de Aalsmeerders die ook naar Amsterdam trokken, vooral verder naar de latere veengebieden, richting Friesland en Drenthe


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-pil

Genealogie Pil

Een publicatie door Martijn Pil met gegevens over oa. de families Pil, Hordijk, Nieuwpoort, Van Eijsselsteijn, Vos, Beijer, De Klerk, Van den Hoek, Te Rijdt en Groen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-pim-de-pagter

Genealogie Pim de Pagter, Westlands geslacht Middelburg

Een publicatie door P.J. de Pagter met gegevens over oa. de families Middelburg, Van Middelburg, Van Staalduinen, Van Geest, Vreugdenhil, Middelburch, Van Middelburgh, Van Middelburch, Burger en Van den Bos.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-plagge

Genealogie Plagge

Een genealogische publicatie door Stephanie Chrispijn met gegevens over onder andere de families Gilbers, Plagge, Ooms, Overbeek, Reen, Nieuveen, Majoor, Leeman en Van Tiel (Thiel).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-plandsoen

Genealogie Plandsoen

Een publicatie door Kees de Koning met gegevens over oa. de families Plandsoen, Plansoen, Plantsoen, Jobze, Dane, Vaders, Van Oeveren, Snijders, Suurland en De Rijke.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-plantagie

Genealogie Plantagie

Een publicatie door Carel Plantagie met gegevens over oa. de families Plantagie, Van den Heuvel, Jansen, Van den Berg, Gijsberts, Plantage, Van Ravenhorst, Klok, Van de Weerdhof en Van den Bos.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-ploeg

Genealogie Ploeg

Een publicatie door K. Chr. Uittien met gegevens over oa. de families Ploeg, Vuijk, Kouwenberg, Van Rooij, Roos, Van Leeuwen, Schouten, Hermani, Van Munster en Ten Hoed.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-ploegman

Genealogie Ploegman

Een publicatie door Jan Ploegman met gegevens over oa. de families Ploegman, Van der Molen, Bos, Molenkamp, Venekamp, Rijkels, Hasselo, Hopma, Coote en Loffkeuter.


Screenshot van website