stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » P

Websites 271 - 280 van 572:

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-prest

Stamboom De Prest

Een genealogische publicatie door Eddy De Prest met gegevens over onder andere de families Hoste, De Prest, Van Daele, Deprest, Ryckaert, Goethals, Claeys, Sercu en Heydens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-pruyssenaere

Stamboom De Pruyssenaere

Een publicatie door Jacques van der Meer met gegevens over oa. de families De Pruyssenaere De La Woestijne, De Pruyssenaere De La Wostyne, De Pruyssenaere, Goethals, Seigneur De La Wostyne De Pruyssenaere, Lantonnois Van Rode, Van Caloen, Le Gillon, Ronke


Screenshot van website

www.uwstamboomonline.nl/passie/sites/index.php?kid=3104&mid=217240&pag ...

Stamboom Diana Pak

Onderzoek naar met name Pak, daarnaast aanvullende gegevens van al bestaande stambomen legerstee en hanselaar, en beperkt onderzoek naar Eichas


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dirk-poorter

Stamboom Dirk Poorter

Een genealogische publicatie door Jacqueline Poorter met gegevens over onder andere de families Poorter, Raaijmakers, Dejongh, Tijsen, Vuijk, Linke, Van Gennip, Buster en De Vriese.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-du-pont

Stamboom du Pont

Een genealogische publicatie door Jan du Pont met gegevens over onder andere de families Du Pont, Dupont, De Valk, De la Haye, Burdo, Richel, Frijns, Dortu en Peters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-du-pree

Stamboom du Pree

Een genealogische publicatie door Trudy met gegevens over onder andere de families Du Pree, Timmer, Verkerke, Van Rumpt, Gebraad, Klapmuts, De Graaff, Kranse en De Vos.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-eddy-peters

Stamboom Eddy Peters

Een genealogische publicatie door Eddy Peters met gegevens over onder andere de families Velter, Peters, Houben, Timmermans, Reijnders, Ravet, Vestjens, Verstraelen & Joosten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-fam-proost

Stamboom fam Proost

Een genealogische publicatie door Arie van den Heuvel met gegevens over onder andere de families Proost, Ketting, Molenaar, Van der Steen, De Man, Polman, Meuzelaar, Van Veelen en Louter.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-pilon

Stamboom familie (L.J.) Pilon

Een genealogische publicatie door Leonard Jakob (Jakob) Pilon met gegevens over onder andere de families Pilon, Van Alphen, Jenny, Meijer, Bastmeijer, Haandrikman, Klarenaar, Glarner en Tiggeman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-papeveld

Stamboom familie (van) Papeveld

Een genealogische publicatie door J.Th.L. Papeveld met gegevens over onder andere de families Van Papeveld, Papeveld, Van Papevelt, Van Papenvelt, Berkhout, Weber, Bosch, Annaert en Praets.


Screenshot van website