stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 611 - 620 van 649:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooden

Stamboom Van Rooden

Een publicatie door Peter van Rooden met gegevens over oa. de families Van Rooden, Van Rooijen, Middelkoop, Van Dijk, De Jong, Rouwert, Van Zee, Vermeulen, Boekweijt en Van den Heuvel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-rooij-stamboom

Stamboom Van Rooij

Een publicatie door Christ van Rooij met gegevens over oa. de families Van Rooij, Austegard, Gelens, Fens, Geleijns, Van Roij, åsland, Forgard, Espeli en Berg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooij-eindhoven

Stamboom Van Rooij Eindhoven

Een publicatie door Marc van Rooij met gegevens over oa. de families Van Kouwen, Van Kaauwen, Van Rooij, Gerrits, Van den Berg, Van Couwen, Aarts, Hurkmans, Oppers en Peterson.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooijen

Stamboom Van Rooijen

Een publicatie door Yvonne van Rooijen met gegevens over oa. de families Rooijen, Stuivenberg, Apol, Hoogenraad, Verkuijlen, Kindt, Colet, Bronsteijn, Hanemaaijer en Kuijpers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooijen-jutphaas

Stamboom van Rooijen Jutphaas

Een genealogische publicatie door Ans Weterman met gegevens over onder andere de families Rooijen Van, Van Rooijen (Roeden), Rossum Van, Adelaar, Van Rooijen (Ook Wel Roden), Braam, Weterman, Doorn Van en Sturkenboom.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooijen-bergholtz

Stamboom Van Rooijen-Bergholtz

Een publicatie door R. van Rooijen met gegevens over oa. de families Bergholtz, Van Gorkom, Oranje, Van Schalm, Hilgers, Rasquin, Van Rooijen, Smeets, Van den Akker en Van Roijen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-roon

Stamboom Van Roon

Een publicatie door Hans van Ekelenburg met gegevens over oa. de families Van Roon, Wijnhorst, Harrewijn, Van Berkel, Verboon, Van Straten, Hofman, Van Jeveren, Van Ekelenburg en Droppert.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-roosmaelen

Stamboom Van Roosmaelen

Een publicatie door Jos Satony met gegevens over oa. de families Van Roosmaelen, Pijpers, Sopers, Van der Vaart, Van den Braak, Smits, Van Lieshout, Tielens en Tielens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooy

Stamboom Van Rooy

Een publicatie door Marco van Rooy met gegevens over oa. de families Wapens, Darley, Dutton, Hebdon, Nielen, Van der Linden, Freer, Esser, Van Sambeek en Vervloet.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-rooy

Stamboom Van Rooy

Een publicatie door H.G.A. Janssen met gegevens over oa. de families Van Rooij, Van Rooy, Willems, Grandjean Perrenod Comtesse, Rademakers, Janssen, Brinkman, Van der Waarden, Jacobs en Van Dorst.


Screenshot van website