stamboomgids

Familienamen » R

Websites 581 - 590 van 616:

Stamboom Van Rooij Eindhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooij-eindhoven

Een publicatie door Marc van Rooij met gegevens over oa. de families Van Kouwen, Van Kaauwen, Van Rooij, Gerrits, Van den Berg, Van Couwen, Aarts, Hurkmans, Oppers en Peterson.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooijen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooijen

Een publicatie door Yvonne van Rooijen met gegevens over oa. de families Rooijen, Stuivenberg, Apol, Hoogenraad, Verkuijlen, Kindt, Colet, Bronsteijn, Hanemaaijer en Kuijpers.


Screenshot van website

Stamboom van Rooijen Jutphaas - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooijen-jutphaas

Een genealogische publicatie door Ans Weterman met gegevens over onder andere de families Rooijen Van, Van Rooijen (Roeden), Rossum Van, Adelaar, Van Rooijen (Ook Wel Roden), Braam, Weterman, Doorn Van en Sturkenboom.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooijen-Bergholtz - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooijen-bergholtz

Een publicatie door R. van Rooijen met gegevens over oa. de families Bergholtz, Van Gorkom, Oranje, Van Schalm, Hilgers, Rasquin, Van Rooijen, Smeets, Van den Akker en Van Roijen.


Screenshot van website

Stamboom Van Roon - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-roon

Een publicatie door Hans van Ekelenburg met gegevens over oa. de families Van Roon, Wijnhorst, Harrewijn, Van Berkel, Verboon, Van Straten, Hofman, Van Jeveren, Van Ekelenburg en Droppert.


Screenshot van website

Stamboom Van Roosmaelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-roosmaelen

Een publicatie door Jos Satony met gegevens over oa. de families Van Roosmaelen, Pijpers, Sopers, Van der Vaart, Van den Braak, Smits, Van Lieshout, Tielens en Tielens.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooy - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooy

Een publicatie door Marco van Rooy met gegevens over oa. de families Wapens, Darley, Dutton, Hebdon, Nielen, Van der Linden, Freer, Esser, Van Sambeek en Vervloet.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooy - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-rooy

Een publicatie door H.G.A. Janssen met gegevens over oa. de families Van Rooij, Van Rooy, Willems, Grandjean Perrenod Comtesse, Rademakers, Janssen, Brinkman, Van der Waarden, Jacobs en Van Dorst.


Screenshot van website

Stamboom Van Roozendaal en zijtakken - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-roozendaal-en-zijtakken

Een genealogische publicatie door Dave van Roozendaal met gegevens over onder andere de families Van Roozendaal, Vink, Thijssen, Simons, Van Gestel, Diepstraten, Portman en Lenders.


Screenshot van website

Stamboom Van Rosmalen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rosmalen

Een publicatie door A. van Rosmalen met gegevens over oa. de families Van Rosmalen, Bibout, Molet, Van Rooyen, Engelkinck, Mens, Geertsen, Van Bleijkersveldt, en .


Screenshot van websiteGenealogie nieuws