stamboomgids

Familienamen » R

Websites 571 - 580 van 611:

Stamboom Van Rinsum - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rinsum

Een publicatie door J. van Rinsum met gegevens over oa. de families Van Rinsum, Jansen, Jager, Barten, Elings, Van de Wal, Van Gelder, Hendriks en Gerritsen.


Screenshot van website

Stamboom van Rode tot Roovers - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rode-tot-roovers

Een genealogische publicatie door Edwin Roovers met gegevens over onder andere de families Roovers, Van Vliet, Van den Ouweland, Menist, Van Heusden, Martens, Cappon, Van Kleef en Teisterbant en Bloemenman.


Screenshot van website

Stamboom Van Roessel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-roessel

Een genealogische publicatie door GJM van Roessel met gegevens over onder andere de families Van Roessel, Van Roestel, Verhoeven, Vermeer, Van Iersel, Smulders, Pijnenburg, Schellekens en Van der Spank.


Screenshot van website

Stamboom Van Roij - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-roij

Een publicatie door B. van Rooij met gegevens over oa. de families Rooij, Groenendaal, Roij, Eijkemans, Linden, Schoot, Ven, Huijgevoort, Spank en Geffen.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooden

Een publicatie door Peter van Rooden met gegevens over oa. de families Van Rooden, Van Rooijen, Middelkoop, Van Dijk, De Jong, Rouwert, Van Zee, Vermeulen, Boekweijt en Van den Heuvel.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooij - www.genealogieonline.nl/van-rooij-stamboom

Een publicatie door Christ van Rooij met gegevens over oa. de families Van Rooij, Austegard, Gelens, Fens, Geleijns, Van Roij, åsland, Forgard, Espeli en Berg.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooij Eindhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooij-eindhoven

Een publicatie door Marc van Rooij met gegevens over oa. de families Van Kouwen, Van Kaauwen, Van Rooij, Gerrits, Van den Berg, Van Couwen, Aarts, Hurkmans, Oppers en Peterson.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooijen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooijen

Een publicatie door Yvonne van Rooijen met gegevens over oa. de families Rooijen, Stuivenberg, Apol, Hoogenraad, Verkuijlen, Kindt, Colet, Bronsteijn, Hanemaaijer en Kuijpers.


Screenshot van website

Stamboom van Rooijen Jutphaas - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooijen-jutphaas

Een genealogische publicatie door Ans Weterman met gegevens over onder andere de families Rooijen Van, Van Rooijen (Roeden), Rossum Van, Adelaar, Van Rooijen (Ook Wel Roden), Braam, Weterman, Doorn Van en Sturkenboom.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooijen-Bergholtz - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooijen-bergholtz

Een publicatie door R. van Rooijen met gegevens over oa. de families Bergholtz, Van Gorkom, Oranje, Van Schalm, Hilgers, Rasquin, Van Rooijen, Smeets, Van den Akker en Van Roijen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws