stamboomgids

Familienamen » R

Websites 571 - 580 van 611:

Stamboom Van Roij - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-roij

Een publicatie door B. van Rooij met gegevens over oa. de families Rooij, Groenendaal, Roij, Eijkemans, Linden, Schoot, Ven, Huijgevoort, Spank en Geffen.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooden

Een publicatie door Peter van Rooden met gegevens over oa. de families Van Rooden, Van Rooijen, Middelkoop, Van Dijk, De Jong, Rouwert, Van Zee, Vermeulen, Boekweijt en Van den Heuvel.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooij - www.genealogieonline.nl/van-rooij-stamboom

Een publicatie door Christ van Rooij met gegevens over oa. de families Van Rooij, Austegard, Gelens, Fens, Geleijns, Van Roij, åsland, Forgard, Espeli en Berg.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooij Eindhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooij-eindhoven

Een publicatie door Marc van Rooij met gegevens over oa. de families Van Kouwen, Van Kaauwen, Van Rooij, Gerrits, Van den Berg, Van Couwen, Aarts, Hurkmans, Oppers en Peterson.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooijen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooijen

Een publicatie door Yvonne van Rooijen met gegevens over oa. de families Rooijen, Stuivenberg, Apol, Hoogenraad, Verkuijlen, Kindt, Colet, Bronsteijn, Hanemaaijer en Kuijpers.


Screenshot van website

Stamboom van Rooijen Jutphaas - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooijen-jutphaas

Een genealogische publicatie door Ans Weterman met gegevens over onder andere de families Rooijen Van, Van Rooijen (Roeden), Rossum Van, Adelaar, Van Rooijen (Ook Wel Roden), Braam, Weterman, Doorn Van en Sturkenboom.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooijen-Bergholtz - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooijen-bergholtz

Een publicatie door R. van Rooijen met gegevens over oa. de families Bergholtz, Van Gorkom, Oranje, Van Schalm, Hilgers, Rasquin, Van Rooijen, Smeets, Van den Akker en Van Roijen.


Screenshot van website

Stamboom Van Roon - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-roon

Een publicatie door Hans van Ekelenburg met gegevens over oa. de families Van Roon, Wijnhorst, Harrewijn, Van Berkel, Verboon, Van Straten, Hofman, Van Jeveren, Van Ekelenburg en Droppert.


Screenshot van website

Stamboom Van Roosmaelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-roosmaelen

Een publicatie door Jos Satony met gegevens over oa. de families Van Roosmaelen, Pijpers, Sopers, Van der Vaart, Van den Braak, Smits, Van Lieshout, Tielens en Tielens.


Screenshot van website

Stamboom Van Rooy - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooy

Een publicatie door Marco van Rooy met gegevens over oa. de families Wapens, Darley, Dutton, Hebdon, Nielen, Van der Linden, Freer, Esser, Van Sambeek en Vervloet.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws