stamboomgids

Familienamen » R

Websites 561 - 570 van 616:

Stamboom Van Rems-Dijkstra - www.genealogieonline.nl/stamboom_van_rems_dijkstra

Gegevens over o.a. de families Van Rems, Sealtiel, De Boer, Klumper, Dijkstra, Hulshoff, Bosma en Schuring. Alle aanvullingen en opmerkingen van harte welkom!


Screenshot van website

Stamboom Van Rensen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rensen

Een publicatie door Wim Willard met gegevens over oa. de families Van Rensen, Nauta, Schotanus, Dirks, Tuning, Albertsma, Pronk, Troelstra en Troelstra.


Screenshot van website

Stamboom Van Rhee - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rhee

Een publicatie door P. van Rhee met gegevens over oa. de families Van Belle, Van Rhee, Bakker, De Krieger, Kraak, Slot, Haantjes, Steenhoven, Haas en Van der Does.


Screenshot van website

Stamboom Van Rhijn - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rhijn

Een publicatie door Gert Jan van Rhijn met gegevens over oa. de families Van Rhijn, De Borst, Wolterbeek, Kruyt, Spaanderman, Van Rijn, Kruijt, Ten Cate, Alma en Van Eeghen.


Screenshot van website

Stamboom Van Riede / Van RIj - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-riede-van-rij

Een publicatie door D. Hendrikson met gegevens over oa. de families Van Riede, Van Rije, Van Rye, Verrij, Van Rij, Van Brakel, Van Kruiningen, Jans, Pieters en Kozen.


Screenshot van website

Stamboom Van Riel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-riel

Een publicatie door C. M. van Riel met gegevens over oa. de families Van Riel, Barnhoorn, Van Bruggen, Van Dijk, Meijland, Van der Meijden, Bluckers, Withoop(Wiethoop?), Boxhoorn en Van der Beek.


Screenshot van website

Stamboom Van Rijn-Knijnenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rijn-knijnenburg

Een publicatie door W. Levert met gegevens over oa. de families Knijnenburg, Van Rijn, Wittensleger, Van Bergen, Beijersbergen, Lagerbergh, V. Eijk, Goemans, Knijnenburg (Conijnenburgh) en Dieben.


Screenshot van website

Stamboom Van Rijn/Koedooder/Mangnus/Oorthuis - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rijn-koedooder

Een publicatie door Harry van Rijn met gegevens over oa. de families De Rijk, Van Miltenburg, Van Rijn, Oorthuis, Mangnus, Driehuis, Koedooder, Neve, Pronk en Magnus.


Screenshot van website

Stamboom Van Rijsbergen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rijsbergen

Een publicatie door A.J. Baars met gegevens over oa. de families Dekker, Van Rijsbergen, Kraaijeveld, Visser, Decker, Nederlof, Van der Vlies, Hartog, Bakker en Nelemans.


Screenshot van website

Stamboom Van Rijssel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rijssel

Een publicatie door J.W.D. van Rijssel met gegevens over oa. de families Van Rijssel, Groothuis, Termorshuizen, Lammers, Huizer, Dunjus, Klaasse, Vijzelaar, Schallenberg en Beker Jansen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws