stamboomgids

Familienamen » R

Websites 551 - 560 van 577:

Stamboom Van Rooy - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-rooy

Een publicatie door H.G.A. Janssen met gegevens over oa. de families Van Rooij, Van Rooy, Willems, Grandjean Perrenod Comtesse, Rademakers, Janssen, Brinkman, Van der Waarden, Jacobs en Van Dorst.


Screenshot van website

Stamboom Van Roozendaal en zijtakken - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-roozendaal-en-zijtakken

Een genealogische publicatie door Dave van Roozendaal met gegevens over onder andere de families Van Roozendaal, Vink, Thijssen, Simons, Van Gestel, Diepstraten, Portman en Lenders.


Screenshot van website

Stamboom Van Rosmalen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rosmalen

Een publicatie door A. van Rosmalen met gegevens over oa. de families Van Rosmalen, Bibout, Molet, Van Rooyen, Engelkinck, Mens, Geertsen, Van Bleijkersveldt, en .


Screenshot van website

Stamboom Van Rosmalen - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-rosmalen

Een publicatie door Jos Peters met gegevens over oa. de families Van Rosmalen, Van Roosmalen, Post, Van Lieshout, De Groot, Govers, Van den Heuvel., De Man, Zomers en De Wit.


Screenshot van website

Stamboom Van Rossum - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rossum

Een publicatie door Ruud van Rossum met gegevens over oa. de families Van Dongen, Van Kessel, Van Rossum, Kallenbach, Van Lith, Emmen, Engelbart, Van der Heijden, Schippers en Engelbert.


Screenshot van website

Stamboom Van Rossum, Van Dongen, Pauw en Barsingerhorn - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rossum

Een publicatie door Ruud van Rossum met gegevens over oa. de families Dongen, Van, Rossum, Van, Ouweland, Van Den, Kock, De, Hirtum, Van, Kessel, Van, Paauw, Heijden, Van Der en Heijden, Van Der.


Screenshot van website

Stamboom Van Rumpt - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rumpt

Een publicatie door Aart van Rumpt met gegevens over oa. de families De Jong, Visser, Van den Berg, Van Dijk, Bakker, Van Rumpt, Van der Linden, Van Es, Van Vliet en Van Driel.


Screenshot van website

Stamboom Van Rumpt - www.genealogieonline.nl/van-rumpt-stamboom

Een genealogische publicatie door Aart van Rumpt met gegevens over onder andere de families Rietveld, Luijendijk, Goudswaard, Van Helden, De Jong, Visser, Van Rumpt, Van der Linden en Van den Berg.


Screenshot van website

stamboom van Stoffer Reiffers - gw.geneanet.org/reiff000_w?lang=nl

Uitgangs punt was de familie naam Reiffers. Inmiddels een genealogische D-Base van meer als 62.500 personen meerendeel uit de provincie Groningen.Waarvan een klein gedeelte op deze website staat


Screenshot van website

Stamboom Von Reth - www.genealogieonline.nl/stamboom-von-reth

Een publicatie door Walter von Reth met gegevens over oa. de families Von Reth, Graff, Riede, Van den Boezem, Finders, Leusink, Kleysteuber, Hansen, Kleinschmidt en Hindrichs.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws