stamboomgids

Familienamen » R

Websites 521 - 530 van 577:

Stamboom Van Ree-Peters - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-ree-peters

Een publicatie door Marco van Ree met gegevens over oa. de families Kellendonk, Peters, Rondeltap, Van Ree, Koops, Van Dongen, De Swart, Frederici, De Vries en Takx.


Screenshot van website

Stamboom Van Reijmersdal - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-reijmersdal

Een publicatie door Peter Hoogerbrugge met gegevens over oa. de families Van Reijmersdael, Van Remersdael, Van Reijmersdal, Van Reymersdael, Van Reimersdael, Reijmersdael, Van Rijmersdael, De Reimersdall, Janssen en Penders.


Screenshot van website

Stamboom Van Rein - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rein

Een publicatie door M. van Rein met gegevens over oa. de families Van Rein, Rutgers, Jans, Meursing, Veenhuis, Arends, Berends, Harms, Christiaans en Kuiper.


Screenshot van website

Stamboom Van Rems-Dijkstra - www.genealogieonline.nl/stamboom_van_rems_dijkstra

Gegevens over o.a. de families Van Rems, Sealtiel, De Boer, Klumper, Dijkstra, Hulshoff, Bosma en Schuring. Alle aanvullingen en opmerkingen van harte welkom!


Screenshot van website

Stamboom Van Rensen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rensen

Een publicatie door Wim Willard met gegevens over oa. de families Van Rensen, Nauta, Schotanus, Dirks, Tuning, Albertsma, Pronk, Troelstra en Troelstra.


Screenshot van website

Stamboom Van Rhee - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rhee

Een publicatie door P. van Rhee met gegevens over oa. de families Van Belle, Van Rhee, Bakker, De Krieger, Kraak, Slot, Haantjes, Steenhoven, Haas en Van der Does.


Screenshot van website

Stamboom Van Rhijn - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rhijn

Een publicatie door Gert Jan van Rhijn met gegevens over oa. de families Van Rhijn, De Borst, Wolterbeek, Kruyt, Spaanderman, Van Rijn, Kruijt, Ten Cate, Alma en Van Eeghen.


Screenshot van website

Stamboom Van Riede / Van RIj - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-riede-van-rij

Een publicatie door D. Hendrikson met gegevens over oa. de families Van Riede, Van Rije, Van Rye, Verrij, Van Rij, Van Brakel, Van Kruiningen, Jans, Pieters en Kozen.


Screenshot van website

Stamboom Van Riel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-riel

Een publicatie door C. M. van Riel met gegevens over oa. de families Van Riel, Barnhoorn, Van Bruggen, Van Dijk, Meijland, Van der Meijden, Bluckers, Withoop(Wiethoop?), Boxhoorn en Van der Beek.


Screenshot van website

Stamboom Van Rijn-Knijnenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rijn-knijnenburg

Een publicatie door W. Levert met gegevens over oa. de families Knijnenburg, Van Rijn, Wittensleger, Van Bergen, Beijersbergen, Lagerbergh, V. Eijk, Goemans, Knijnenburg (Conijnenburgh) en Dieben.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws