stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 521 - 530 van 650:

www.genealogieonline.nl/stamboom-rooijmans-de-valk

Stamboom Rooijmans - de Valk

Een genealogische publicatie door Marco Rooijmans met gegevens over onder andere de families Baas, Budding, Mollenberg, Middagh, Kersbergen, Veenendaal, De Valk, Van Beusekom en Buddingh.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rooms

Stamboom Rooms [Zeeuws-Vlaanderen]

Een publicatie door Frans van den Bemd met gegevens over oa. de families Vervaet, Rooms, De Witte, De Rijcke, Cleijman, Kamoen, Gijsel, Buijsse, Fermont en Wennekers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roos

Stamboom Roos

Een publicatie door L. Roos met gegevens over oa. de families Revers, Roos, Van Kampen, Van Willigenburg, Hamwijk, Van den Berg, Te Kulve, Van Dijkhuizen, Bregman en Boers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/roos_stamboom

Stamboom Roos

Een genealogische publicatie door Jeroen Roos met gegevens over onder andere de families ROOS, KOK, JANBROERS, MASTENBROEK, JANS, Van OERS, VERBAAN, BAKKER en MERX.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-roos

Stamboom Roos

Een publicatie door G. Baas met gegevens over oa. de families Baas, Versendaal, Sinterniklaas, Sint Nicolaas, Van Bruggen, Van der Grond, Sintnicolaas, De Jong, Berghout en Verzendaal.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/familie-roos-stamboom

Stamboom Roos

Een publicatie door Kees Izelaar met gegevens over oa. de families Roos, Van der Hoek, Dekker, Gravendeel, Bijl, Letterman, Van der Schoor, Kraak, Klootwijk en Van Pelt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/roos-stamboom

Stamboom Roos

Een publicatie door Fred Roos met gegevens over oa. de families Lankhorst, Roos, Schoonhoven, Hoogwerf, Spaan, Bergers, Bikneus, Van den Berg, Takkenberg en Knape.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_roos

Stamboom Roos

Een genealogische publicatie door Clemens Roos met gegevens over onder andere de families Roos, Perk, Van Tholl, Ethard, Dixon, Jainandunsing, Emanuelson, Lieuw Kie Song en De Graven.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rooseboom

Stamboom Rooseboom

Een publicatie door Jan Rooseboom met gegevens over oa. de families Vega, Rooseboom, Van Nassau, Simonis, Smit, Roseboom, Langeweg, Jansen, Noah en Pistoor.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roosegaarde-bisschop

Stamboom Roosegaarde / Bisschop

Een publicatie door Ben Santing met gegevens over oa. de families Roosegaarde Bisschop, van Hattem, Daendels, Hissink, Vandevelde, Roosegaarde, Van Holland, Kuijck, Bischoff en Jolinck.


Screenshot van website