stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 521 - 530 van 593:

www.genealogieonline.nl/stamboom-rutte

Stamboom Rutte

Een genealogische publicatie door Cor Blommers met gegevens over onder andere de families Warring, Vink, Visser, Knip, Rutte, Dilling, Alderlieste, Bos en Beker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rutten

Stamboom Rutten

Een genealogische publicatie door Richard Rutten met gegevens over onder andere de families Burgersdijk, Van Bronckhorst, Barendregt, Visser, Thierens, De Wilde, Nicolai, Couvee en Mostert.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ruwhof-en-kreijenveld

Stamboom Ruwhof en Kreijenveld

Een publicatie door Wendy Ruwhof met gegevens over oa. de families Ruwhof, Jansen, Ten Cate, Scholten, Ter Wengel, Nijland, Dieperink, Van Eijkel, Olthof en Abbink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rowel-janssen

Stamboom Tom en Désirée Rowel-Janssen

Een publicatie door Tom Rowel met gegevens over oa. de families Rowel, Haartman, Haneveer, Laar, van, Arum, van, Egeraat, van, Munster, van, Sluijter en Sluijter.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-relleke

Stamboom van de familie Relleke

Een publicatie door C. Relleke met gegevens over oa. de families Busch, Stols, Hermans, Van de Donk, Relleke, De Heus, Bolhoven, Vlemmix, Verbruggen en Lamers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rutgers

Stamboom van de familie Rutgers

Een publicatie door Henk Rutgers met gegevens over oa. de families Van der Vegt, Zijp, Middel, Forsten, Oortjes, Bloemendaal, Prummel, Van der Wal, Mulder en Van Oversteeg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-ridder

Stamboom Van de Ridder

Een genealogische publicatie door Gijsbert van de Ridder met gegevens over onder andere de families Van de Ridder, Van Dijk en Van der Laan.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-ruit

Stamboom Van de Ruit

Een publicatie door Jaap van de Ruit met gegevens over oa. de families Rietveld, Van Dalen, Van de Merwe, De Jong, Besemer, Versluis, Van de Ruit, Van Dieren, Van der Ruit en Van der Ruijt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-rijken

Stamboom Van de(r/n) R(e)ijke(n)

Een genealogische publicatie door Wim van der Rijken met gegevens over onder andere de families Van der Rijken, Van der Reijken, Van de Rijke, Van de Rijken, Van den Rijken, De Jong, Van den Assem, Van der Rijk en Van Dongen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-ree

Stamboom Van der Ree

Een publicatie door Joanne van der Ree met gegevens over oa. de families Van der Ree, Palsrok, Van der Giessen, Van Leeuwen, Blok, Van der Neut, Van der Linden, Davidson, Weeda en De Vries.


Screenshot van website