stamboomgids

Familienamen » R

Websites 511 - 520 van 610:

Stamboom Roubos - www.genealogieonline.nl/stamboom-roubos

Een publicatie door Ton Roubos met gegevens over oa. de families Roubos, Van Dijk, Rietveld, Vos, De Rooij, Van Eeren, Donkersloot, Dekker, Van Andel en Van der Pluijm.


Screenshot van website

Stamboom Rouwenhorst - www.genealogieonline.nl/stamboom-rouwenhorst

Een genealogische publicatie door Erik Hendrik Rouwenhorst met gegevens over onder andere de families Rouwenhorst, Koldenhof, Neusink, Van der Maten, Slotboom en Visser.


Screenshot van website

Stamboom Rouwhorst - www.genealogieonline.nl/stamboom-rouwhorst

Een publicatie door H. Eizenga-Hendriks met gegevens over oa. de families Rouwhorst, Hulshof, Knippenborg, Krabbenborg, Nijenhuis, Wopereis, Hendriks, Harbers, Rondeel en Rietberg.


Screenshot van website

Stamboom Rowaan - www.genealogieonline.nl/rowaan-stamboom

Een publicatie door Marcel Rowaan met gegevens over oa. de families Rowaan, Boer, Timmeren, van, Pot, Roowaan, Schaik, van, Klunder, Bonnier en Bonnier.


Screenshot van website

Stamboom Rozeman en diverse Joodse families - www.genealogieonline.nl/stamboom-rozeman-en-diverse-joodse-families

Een publicatie door Jan van Noord met gegevens over oa. de families Trapman, De Hond, Bremer, Noordhoek Hegt, Cohen, Spies, Van Boven, Norden, Van Schaik en Rozema.


Screenshot van website

Stamboom Rozenbaum / Rosenbaum - www.genealogieonline.nl/stamboom-rozenbaum

Een publicatie door PAT Rozenbaum met gegevens over oa. de families Rosenbaum, Versteegh, Haagen, Rozenbaum, Thelen (Thenen), Goenee, Ross, Oostrum, Van Dorpen en Grell (Groll).


Screenshot van website

Stamboom Rozenberg - www.genealogieonline.nl/stamboom-rozenberg

Een publicatie door H. Rozenberg met gegevens over oa. de families Rozenberg, De Vries, De Jong, Van der Wijk, Klijnstra, Bron, Stoelwinder, Van der Bos, Post en Jonker.


Screenshot van website

Stamboom Rozendaal - www.genealogieonline.nl/stamboom-rozendaal

Een publicatie door Herman Rozendaal met gegevens over oa. de families Rozendaal, Van der Slikke, Plaisier, Marsilje, Van de Wege, De Vlieger, Hage, Van Nieuwenhuijzen, Wisse en Varel.


Screenshot van website

Stamboom Rozet, Genealogie Leegstra - www.genealogieonline.nl/stamboom-rozet-genealogie-leegstra

Een publicatie door Karin Leegstra-de Beer met gegevens over oa. de families Rozet, Pelt, Tielman, De Beer, Jackstein, Verboon, Croes, Post, Noija en Theedens.


Screenshot van website

Stamboom Rozier - www.genealogieonline.nl/stamboom-rozier

Een genealogische publicatie door Bert Rozier met gegevens over onder andere de families Rosier, Rozier, Rozie, Van Kempen, Cornelisse, Jans, Van Ulden, Baars en Huclet.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws