stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 491 - 500 van 649:

www.genealogieonline.nl/stamboom-roel-de-ruiter

Stamboom Roel de Ruiter

Een genealogische publicatie door Roel de Ruiter met gegevens over onder andere de families Aarts, De Louw, Tobias, De Ruiter, Bastiaans, De Leest, Van Moorsel, Bisseling en Smits.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roeland

Stamboom Roeland

Een publicatie door Loek Roeland met gegevens over oa. de families Roeland, Fokker, Bennink, Strootman, Boons, Ruitenberg, M Bennink, Ploeg, Vos en Bromet.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roelands-boeren

Stamboom Roelands-Boeren

Een publicatie door Mathieu Roelands met gegevens over oa. de families Boeren, Van der Voorn, Bax, Van der Vooren, Roelands, Verhoeven, Van Gils, Van Beek, Kooijen en Hoefmans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roelfsema

Stamboom Roelfsema

Een publicatie door Ike Roelfsema met gegevens over oa. de families Plekker, Hemminga, Boelens, Van Douwen, Ellerbroek, Stuveling, Lycklama A Nijeholt, Van Egmond, Plecker en Roelfsema.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roelink

Stamboom Roelink

Een publicatie door Ben Roelink met gegevens over oa. de families Roelink, Roling, Roerlink ) Roling " ( Rolink Roelik, V.d.most, Roling ", Rolink " ( Roelink )roling, Roelink ( Rolink ), Gooij, Van Kessel en Wulfkotte.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roels

Stamboom Roels

Een publicatie door Henk van de Nes met gegevens over oa. de families Kroon, Roels, Vermeulen, Van der Laan, Moerkerken, Maas, Somers, Vaessen, Hoebeke en La Heij.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roem

Stamboom Roem

Een genealogische publicatie door kiwi231 met gegevens over onder andere de families Roem, Köhler, Ammerlaan, Van Oudheusden, De Wolf, Ulijn, De Heij, Tervoert en Slobbe.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roepke

Stamboom Roepke

Een publicatie door Hans Roepke met gegevens over oa. de families Blankwaardt, Van Beest, Viets, Van der Star, Sohngen, Kleijkamp, Van Eugen, Roepke, Heijnderickx en Schuuring.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roerbag

Stamboom Roerbag

Een publicatie door Torgeir Roerbag met gegevens over oa. de families Veldhuis, Roerbag, Knuvelder, Willebrands, Van Amersfoord.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roes

Stamboom Roes

Een publicatie door D. Kok met gegevens over oa. de families Roes, Van Alst, Van Kempen, Kuster, Jansen, Römer, Marissink, Nieling, Berendsen en Wanders.


Screenshot van website