stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 471 - 480 van 595:

www.genealogieonline.nl/stamboom-romeyn

Stamboom Romeyn

A genealogical publication by Anthony Romeyn with information about, among others, the families Romeijn, Romeyn, De Monye, Romine, Romijn, Ruighaver, Silvius, Romein and De Monije.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-romijn

Stamboom Romijn

Een publicatie door L. Romijn met gegevens over oa. de families Romijn, Roozendaal, Quaadgras, Kwaadgras, Cras, Du Chattel, De Zoete, Van Beele, Van den Berg en Rozendaal.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/romijn-stamboom

Stamboom Romijn

Een genealogische publicatie door Frederik Romijn met gegevens over onder andere de families Romijn, Den Breejen, De Jong, WIJNANDS, Marks, Den breejen, Van der Stelt, Van Vuuren en Ambachtsheer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ronnen

Stamboom Ronnen en aanverwante families

Een genealogische publicatie door Ronnen met gegevens over onder andere de families Leenders, Stassen, Hamers, Moors, Linders, Simons, Offermans, Hermans en Vrancken.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roodbol

Stamboom Roodbol

Een genealogische publicatie door Ronny Roodbol met gegevens over onder andere de families Dekker, Roodbol, Pijpers, Duijverman, Hurst, Soury, Stol, De Waal en Van Tejilingen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roodenburg

Stamboom Roodenburg

Een publicatie door Robert Roodenburg met gegevens over oa. de families Rodenburg, Poot, Roodenburg, Rodenburch, De Liefde, Van Waermont (Caaskoper), Zijtmaesland, Van der Valck, Hoogerdam en Rodenburgh.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roodenrijs

Stamboom Roodenrijs

Een publicatie door Roelf Schrik met gegevens over oa. de families Roodenrijs, Rodenrijs, Van der Zalm, Timmermans, Rosenburgh, Schrijvers, Van Koppen, Van Duijn, Veldhuis en Van der Meer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rooms

Stamboom Rooms [Zeeuws-Vlaanderen]

Een publicatie door Frans van den Bemd met gegevens over oa. de families Vervaet, Rooms, De Witte, De Rijcke, Cleijman, Kamoen, Gijsel, Buijsse, Fermont en Wennekers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roos

Stamboom Roos

Een publicatie door L. Roos met gegevens over oa. de families Revers, Roos, Van Kampen, Van Willigenburg, Hamwijk, Van den Berg, Te Kulve, Van Dijkhuizen, Bregman en Boers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-roos

Stamboom Roos

Een publicatie door G. Baas met gegevens over oa. de families Baas, Versendaal, Sinterniklaas, Sint Nicolaas, Van Bruggen, Van der Grond, Sintnicolaas, De Jong, Berghout en Verzendaal.


Screenshot van website