stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 451 - 460 van 591:

www.genealogieonline.nl/stamboom-roelands-boeren

Stamboom Roelands-Boeren

Een publicatie door Mathieu Roelands met gegevens over oa. de families Boeren, Van der Voorn, Bax, Van der Vooren, Roelands, Verhoeven, Van Gils, Van Beek, Kooijen en Hoefmans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roelfsema

Stamboom Roelfsema

Een publicatie door Ike Roelfsema met gegevens over oa. de families Plekker, Hemminga, Boelens, Van Douwen, Ellerbroek, Stuveling, Lycklama A Nijeholt, Van Egmond, Plecker en Roelfsema.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roelink

Stamboom Roelink

Een publicatie door Ben Roelink met gegevens over oa. de families Roelink, Roling, Roerlink ) Roling " ( Rolink Roelik, V.d.most, Roling ", Rolink " ( Roelink )roling, Roelink ( Rolink ), Gooij, Van Kessel en Wulfkotte.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roelofs-koetsier

Stamboom Roelofs/Koetsier 1655-heden

Een genealogische publicatie door Han Beglinger met gegevens over onder andere de families Koetsier, Jans, Roelofs, Geerts Koetsier, Boer, Pieters, Hilberts, Krijthe en Schuring.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roels

Stamboom Roels

Een publicatie door Henk van de Nes met gegevens over oa. de families Kroon, Roels, Vermeulen, Van der Laan, Moerkerken, Maas, Somers, Vaessen, Hoebeke en La Heij.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roepke

Stamboom Roepke

Een publicatie door Hans Roepke met gegevens over oa. de families Blankwaardt, Van Beest, Viets, Van der Star, Sohngen, Kleijkamp, Van Eugen, Roepke, Heijnderickx en Schuuring.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roerbag

Stamboom Roerbag

Een publicatie door Torgeir Roerbag met gegevens over oa. de families Veldhuis, Roerbag, Knuvelder, Willebrands, Van Amersfoord.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roes

Stamboom Roes

Een publicatie door D. Kok met gegevens over oa. de families Roes, Van Alst, Van Kempen, Kuster, Jansen, Römer, Marissink, Nieling, Berendsen en Wanders.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/roest-stamboom

Stamboom Roest

Een genealogische publicatie door Emilio Roest met gegevens over onder andere de families Roest, Van der Werff, Schwarz, Groenen, Van Hamelsveld, Teeuwen, Van de Ven, Mikkers en Van Kemenade.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roest

Stamboom Roest

Een publicatie door Kees Izelaar met gegevens over oa. de families Roest, Van Rij, Barendrecht, Den Ouden, De Jong, De Man, Spruijt, Van Mullem, Van Deelen en De Heer.


Screenshot van website