stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 451 - 460 van 651:

www.genealogieonline.nl/stamboom-rijkers

Stamboom Rijkers

Een genealogische publicatie door Peter Rijkers met gegevens over onder andere de families Van Dijck, De Waal, Rijkers, Jansen, Rijckers, Reijckers, Klerkx, Janssen (Jansen) en Merks (Merx Of Meckx).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rijnders

Stamboom Rijnders

Een publicatie door Brett Rijnders met gegevens over oa. de families Rijnders, Colles, Ramdohr, Meijer, Ronkes, Van den Heuvel, Koldewijn, Hubeek, Beichlinge en Voltelen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/rijnders-stamboom

Stamboom Rijnders

Een publicatie door Gerard Rijnders met gegevens over oa. de families Van Berlo, Bouw, Van de Ven, Peeters, Van Ghemert, Rijnders, Reinders, Geurts, Smits en Van Eynatten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rijnders-kesting

Stamboom Rijnders, Kesting, Doorenbosch, Smit

Een publicatie door Wim Rijnders met gegevens over oa. de families Kesting, Doorenbosch, Rijnders, Smit, Oornink, Fiege, Riebeek, Siemer, Helsloot en Dompeling.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rijneker

Stamboom Rijneker

Een genealogische publicatie door Rick G. Rijneker met gegevens over onder andere de families Niet publiceren, Reineke, Reinecke, Rijneker, Rijneke, Van den Bosch, Reijneker, Rennaker en Koldijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rijnen

Stamboom Rijnen

Een genealogische publicatie door Jens Rijnen met gegevens over onder andere de families Cruijssen, Van Kasteren, Rijnen, Van de Ven, Heefer, Trommelen, Brokken, Wijnands en De Rooij.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rijnenberg

Stamboom Rijnenberg

Een genealogische publicatie door John Rijnenberg met gegevens over onder andere de families Rijnenberg, De Zwart, Laboyrie, Van Eeusom, Blankestijn, Hallensleben, Verhoeff, Savalle en Zeemering.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rijnhout

Stamboom Rijnhout

Een genealogische publicatie door Cor Blommers met gegevens over onder andere de families Westdorp, Rijnhout, Pragt, Van der Pluijm, Vliet Vlieland, Van den Berg, Tromp, Rijnholt en Van der Meer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/rijsdijk-stamboom

Stamboom Rijsdijk

Een genealogische publicatie door M. Flach met gegevens over onder andere de families Rijsdijk, De Jong, Van Driel, Lagendijk, Roos, Bakker, De Ruiter, Plaisier en Visser.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rijsdijk

Stamboom Rijsdijk

Een publicatie door E.M.K.Tol met gegevens over oa. de families Rijsdijk, Oremus, De Winter, Verheul, Allerliefste, Van Dijk, Van Wiggen, Ambagtsheer, Werkhoven en Schouten.


Screenshot van website