stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 431 - 440 van 593:

www.genealogieonline.nl/stamboom-rink

Stamboom Rink

Een publicatie door Harry Rink met gegevens over oa. de families Rink, Kroezen, Landsvater, Boertien, Nijland, Mol, Wassen, Schoots, Holland en Dijkstra.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rip-en-kwanten

Stamboom Rip en Kwanten

Een publicatie door Martijn Rip met gegevens over oa. de families Rip, Kwanten, Quanten, Simons, Absil, Van Sonsbeek, Delhaye, Coenen, De Kock en Frissen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-riphagen

Stamboom Riphagen

Een publicatie door Arie Riphagen met gegevens over oa. de families Jans, Lulofs, Jonas, Jans Riphagen, Jansen Luijlofs, Roelofs, Luijlofs, Hermens Schu(i)rink en Hermens Schu(i)rink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-riske

Stamboom Riské (Temse)

Een publicatie door M. Peeters met gegevens over oa. de families Riské, Van Ranst, Peeters, Pauwels, Janssens, Bijl, Van Landeghem, Coeck, Suykens?? en Vergauwen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-risseeuw

Stamboom Risseeuw

Een genealogische publicatie door Kirsten Risseeuw met gegevens over onder andere de families Boeren, Swets, Van der Wiel, Klop, Baan, Visser, Hartog, Van der Vlies en Vet.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ritter

Stamboom Ritter

Een publicatie door Joke ter Weele met gegevens over oa. de families Ritter, Schiferli, De Knegt, Brugman, Van der Gaag, Paters, Piket, Schröder, Bijleveld en Roetman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_rovers

Stamboom Ro(o)vers

Stamboom van de familie Ro(o)vers met oa. gegevens over de families Rovers, Roovers, Roevers, Van der Heijden, Van den Heuvel, Van de Ven, Smits, Van den Broek, Jansen en Donkers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rob-ruhl

Stamboom Rob Rühl

Een genealogische publicatie door Rob Rühl met gegevens over onder andere de families Rühl, Van Tuijl, Jongsma, De Jong, Visser, Zijlstra, Loch, Verheijen en Van Wijnen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-robbertsen-dierks

Stamboom Robbertsen-Dierks Limburg

Een publicatie door Jos Robbertsen met gegevens over oa. de families Jansen, Simons, Matser, Rogmans, Hassing, Jacobs, Douven, Adang en Adang.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-robert-raat

Stamboom Robert Raat

Een genealogische publicatie door Robert Raat met gegevens over onder andere de families Houtman, De Greef, Van der Lubbe, Nooij, Van der Kleij, Beunder, Van der Voort, Van Leeuwen en Van Eik.


Screenshot van website