stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 401 - 410 van 649:

www.genealogieonline.nl/stamboom-redeker

Stamboom Redeker

Een genealogische publicatie door G. Redeker met gegevens over onder andere de families Redeker, Van Wijngaarden, Vos, Van den Steenhoven, Colijn, Van Rijswijk, Steenhoven van den (der), Steenhoven van den (Steenoven) & Heijstek.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reedijk

Stamboom Reedijk

Een genealogische publicatie door Stephanie Reedijk met gegevens over onder andere de families Reedijk, Pronk, Dekker, Harteveld, Vooijs, Van Veelen, Westerduin, Bal en Baak.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reelick

Stamboom Reelick, Relick, Relik

Een publicatie door Frank Reelick met gegevens over oa. de families Reelick, Relik, Relick, Loontjes, Reijnders, Van der Pluijm, Schot, Van 't Hoft, Lansmans en Ross.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reffeltrath

Stamboom Reffeltrath

Een publicatie door Peter Reffeltrath met gegevens over oa. de families Van Haren, Reffeltrath, Jagers, Van den Heuvel, Derijck, Tillemans, Vloet, Verhoeven, Van den Broek en Selten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-regelink

Stamboom Regelink

Een publicatie door Dirk Masselink met gegevens over oa. de families Regelink, Harmsen, Levenkamp, Massink, Addink, Wesselink, Marsman, Hagen, Bannink en Pardijs.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-regters

Stamboom Regters

Een publicatie door K. Regters met gegevens over oa. de families Regters, Maarschalkerweerd, Dekker, Huber, Zimmerman, Van Zijl, Van der Kooij, Van Vugt, Zolderland en Van Rooijen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reibestein

Stamboom Reibestein

Een publicatie door Peter Reibestein met gegevens over oa. de families Reibestein, Vullers, Van Ettinger, Facq, Alsem, Lokkerbol, Bovenlander, De Jong, Rutgerman en Frenken.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reijkers

Stamboom Reijkers

Een genealogische publicatie door Roger Reijkers met gegevens over onder andere de families Van Egypte, Colen, Reijkers, Van Boerden, Ydema, Van Rome, Van Memphis, Van Sparta en Kolen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reijnaerdts-speth

Stamboom Reijnaerdts - Speth

Een publicatie door A.F. Reijnaerdts met gegevens over oa. de families Janssen, Bours, Schiffers, Claessens, Von Merode, Kerckhoffs, Van Kan, Van Roer, Klinckers en Von Nassau.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reijnart

Stamboom Reijnart

Een publicatie door A. Reijnart met gegevens over oa. de families Vegers, Michielsen, Aerts, Reijnart, Gerritsen, Soethout, Van Gulik, Van Hooydonk, De Gouw en Van Poppelen.


Screenshot van website