stamboomgids

Familienamen » R

Websites 411 - 420 van 575:

Stamboom Ringnalda - www.genealogieonline.nl/stamboom-ringnalda

Een publicatie door Fonger Ringnalda met gegevens over oa. de families Ringnalda, Visser, Sjoerds, De Vries, Wiersma, De Jong, Piersma, Waayer, Vierstra en Stremler.


Screenshot van website

Stamboom Rink - www.genealogieonline.nl/stamboom-rink

Een publicatie door Harry Rink met gegevens over oa. de families Rink, Kroezen, Landsvater, Boertien, Nijland, Mol, Wassen, Schoots, Holland en Dijkstra.


Screenshot van website

Stamboom Rip en Kwanten - www.genealogieonline.nl/stamboom-rip-en-kwanten

Een publicatie door Martijn Rip met gegevens over oa. de families Rip, Kwanten, Quanten, Simons, Absil, Van Sonsbeek, Delhaye, Coenen, De Kock en Frissen.


Screenshot van website

Stamboom Riphagen - www.genealogieonline.nl/stamboom-riphagen

Een publicatie door Arie Riphagen met gegevens over oa. de families Jans, Lulofs, Jonas, Jans Riphagen, Jansen Luijlofs, Roelofs, Luijlofs, Hermens Schu(i)rink en Hermens Schu(i)rink.


Screenshot van website

Stamboom Riské (Temse) - www.genealogieonline.nl/stamboom-riske

Een publicatie door M. Peeters met gegevens over oa. de families Riské, Van Ranst, Peeters, Pauwels, Janssens, Bijl, Van Landeghem, Coeck, Suykens?? en Vergauwen.


Screenshot van website

Stamboom Ritter - www.genealogieonline.nl/stamboom-ritter

Een publicatie door Joke ter Weele met gegevens over oa. de families Ritter, Schiferli, De Knegt, Brugman, Van der Gaag, Paters, Piket, Schröder, Bijleveld en Roetman.


Screenshot van website

Stamboom Ro(o)vers - www.genealogieonline.nl/stamboom_rovers

Stamboom van de familie Ro(o)vers met oa. gegevens over de families Rovers, Roovers, Roevers, Van der Heijden, Van den Heuvel, Van de Ven, Smits, Van den Broek, Jansen en Donkers.


Screenshot van website

Stamboom Rob Rühl - www.genealogieonline.nl/stamboom-rob-ruhl

Een genealogische publicatie door Rob Rühl met gegevens over onder andere de families Rühl, Van Tuijl, Jongsma, De Jong, Visser, Zijlstra, Loch, Verheijen en Van Wijnen.


Screenshot van website

Stamboom Robbertsen-Dierks Limburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-robbertsen-dierks

Een publicatie door Jos Robbertsen met gegevens over oa. de families Jansen, Simons, Matser, Rogmans, Hassing, Jacobs, Douven, Adang en Adang.


Screenshot van website

Stamboom Robert Raat - www.genealogieonline.nl/stamboom-robert-raat

Een genealogische publicatie door Robert Raat met gegevens over onder andere de families Houtman, De Greef, Van der Lubbe, Nooij, Van der Kleij, Beunder, Van der Voort, Van Leeuwen en Van Eik.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws