stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 411 - 420 van 651:

www.genealogieonline.nl/stamboom-reijnaerdts-speth

Stamboom Reijnaerdts - Speth

Een publicatie door A.F. Reijnaerdts met gegevens over oa. de families Janssen, Bours, Schiffers, Claessens, Von Merode, Kerckhoffs, Van Kan, Van Roer, Klinckers en Von Nassau.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reijnart

Stamboom Reijnart

Een publicatie door A. Reijnart met gegevens over oa. de families Vegers, Michielsen, Aerts, Reijnart, Gerritsen, Soethout, Van Gulik, Van Hooydonk, De Gouw en Van Poppelen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reijnders

Stamboom Reijnders

Een publicatie door Rien Reijnders met gegevens over oa. de families Van Moorsel, Van der Zanden, Reijnders, Obels, Bastiaensen, Loos, Maurer, Roefs, Van Alphen en Mutsaerts.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reijneveld

Stamboom Reijneveld

Een publicatie door J. Reijneveld met gegevens over oa. de families Reijneveld, Govertss, Reijnevelt, Van Rhijn, Mansveld, Oudshoorn, Dompeling, Manten, Roest en Dam.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reijntjes

Stamboom Reijntjes

Een publicatie door A. Oprel-Reijntjes met gegevens over oa. de families Reijntjes, Reintjes, Rijntjes, Rientjes, Reintjens, Reijntjens, Jansen, Reinties, Janssen en Peters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reijs

Stamboom Reijs

Een publicatie door Erick van der Veer met gegevens over oa. de families Reijs, Van der Veer, Van Wetering, Van Koot, Reijs (Reise), Reimerink, Van Veldhoven, Spitman, Banck en Cremer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reinderman

Stamboom Reinderman

Een genealogische publicatie door Dimitri Reinderman met gegevens over onder andere de families Reinderman, Pronk, Smit, Bruin, Van der Harst, Bakker, Van den Broek, De Bruijn en Been.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reinders

Stamboom Reinders

Een genealogische publicatie door Tonny Reinders met gegevens over onder andere de families Reinders, Oosterbaan, De Vries, Hofstee, Bijkerk, Woudsma, Bakema, Addink en De Boer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reinieren

Stamboom Reinieren

Een genealogische publicatie door Reinieren met gegevens over onder andere de families Reinieren, Peeters, Van Nijnatten, De Koning, Roosendaal, Leijtens, Hassankahn, Reijvers en Verwijmeren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-reininga

Stamboom Reininga

Een genealogische publicatie door Anjo Reininga met gegevens over onder andere de families Reininga, Dekker, Katuin, Mulder, De Groot, De Jonge, Edzers, Koning en Jans.


Screenshot van website