stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 461 - 470 van 593:

www.genealogieonline.nl/stamboom-roest

Stamboom Roest

Een publicatie door Kees Izelaar met gegevens over oa. de families Roest, Van Rij, Barendrecht, Den Ouden, De Jong, De Man, Spruijt, Van Mullem, Van Deelen en De Heer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-roest

Stamboom Roest

Een genealogische publicatie door Wolly Roest met gegevens over onder andere de families Hoogland, Kersken, Roest, Pieters, Nekkers, Spanjaart, Koster en Aartsen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roets-wachtebeke

Stamboom Roets Wachtebeke

Een genealogische publicatie door Johan Roets met gegevens over onder andere de families Roets, Cocquyt, Verschraege, Van de Voorde, Thys, Schelfhout, De Winter, Moens en Goossens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rogier

Stamboom Rogier

Een genealogische publicatie door P. Rogier met gegevens over onder andere de families Koopman, Rogier, Vosmeijer, Jansen, Bartijn, Wissink, Rohn, Pieters en Moespot.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roks-scheffer

Stamboom Roks/Scheffer

Een publicatie door T.N.S. Roks-Scheffer met gegevens over oa. de families Scheffer, Roks, De Jel, Roest, V.d. Heuvel, Hensen, Van Haarlem, Henzen, Zeedijk en Quint.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rolvink-snoep

Stamboom Rolvink - Snoep

Een publicatie door Henk Rolvink met gegevens over oa. de families Snoep, Oom, Deurloo, Rolvink, Tempels, Overbeeke, Kersbergen, Van Dommele, Uphus en Douw.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-romanov

Stamboom Romanov

Een publicatie door Bas Wilschut met gegevens over oa. de families Van Rusland, Van Oranje Nassau, Van Württemberg, Van Oldenburg, Van Holstein Gottorp, Van Hessen Darmstadt, Van Anhalt Zerbst, Lopukhina, en .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rombouts-van-dommelen

Stamboom Rombouts-Van Dommelen

Een publicatie door M. Schaapkens met gegevens over oa. de families Van Bladel, Zoontjens, Van Dommelen, Uitjens, Rombouts, Hakkens, Van Pelt, Van Oolen, Van den Broek en Melis.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-romeyn

Stamboom Romeyn

A genealogical publication by Anthony Romeyn with information about, among others, the families Romeijn, Romeyn, De Monye, Romine, Romijn, Ruighaver, Silvius, Romein and De Monije.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-romijn

Stamboom Romijn

Een publicatie door L. Romijn met gegevens over oa. de families Romijn, Roozendaal, Quaadgras, Kwaadgras, Cras, Du Chattel, De Zoete, Van Beele, Van den Berg en Rozendaal.


Screenshot van website