stamboomgids

Familienamen » R

Websites 461 - 470 van 603:

Stamboom Roest - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-roest

Een genealogische publicatie door Wolly Roest met gegevens over onder andere de families Hoogland, Kersken, Roest, Pieters, Nekkers, Spanjaart, Koster en Aartsen.


Screenshot van website

Stamboom Roets Wachtebeke - www.genealogieonline.nl/stamboom-roets-wachtebeke

Een genealogische publicatie door Johan Roets met gegevens over onder andere de families Roets, Cocquyt, Verschraege, Van de Voorde, Thys, Schelfhout, De Winter, Moens en Goossens.


Screenshot van website

Stamboom Rogier - www.genealogieonline.nl/stamboom-rogier

Een genealogische publicatie door P. Rogier met gegevens over onder andere de families Koopman, Rogier, Vosmeijer, Jansen, Bartijn, Wissink, Rohn, Pieters en Moespot.


Screenshot van website

Stamboom Roks/Scheffer - www.genealogieonline.nl/stamboom-roks-scheffer

Een publicatie door T.N.S. Roks-Scheffer met gegevens over oa. de families Scheffer, Roks, De Jel, Roest, V.d. Heuvel, Hensen, Van Haarlem, Henzen, Zeedijk en Quint.


Screenshot van website

Stamboom Rolvink - Snoep - www.genealogieonline.nl/stamboom-rolvink-snoep

Een publicatie door Henk Rolvink met gegevens over oa. de families Snoep, Oom, Deurloo, Rolvink, Tempels, Overbeeke, Kersbergen, Van Dommele, Uphus en Douw.


Screenshot van website

Stamboom Romanov - www.genealogieonline.nl/stamboom-romanov

Een publicatie door Bas Wilschut met gegevens over oa. de families Van Rusland, Van Oranje Nassau, Van W├╝rttemberg, Van Oldenburg, Van Holstein Gottorp, Van Hessen Darmstadt, Van Anhalt Zerbst, Lopukhina, en .


Screenshot van website

Stamboom Rombouts-Van Dommelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-rombouts-van-dommelen

Een publicatie door M. Schaapkens met gegevens over oa. de families Van Bladel, Zoontjens, Van Dommelen, Uitjens, Rombouts, Hakkens, Van Pelt, Van Oolen, Van den Broek en Melis.


Screenshot van website

Stamboom Romijn - www.genealogieonline.nl/stamboom-romijn

Een publicatie door L. Romijn met gegevens over oa. de families Romijn, Roozendaal, Quaadgras, Kwaadgras, Cras, Du Chattel, De Zoete, Van Beele, Van den Berg en Rozendaal.


Screenshot van website

Stamboom Rommens - www.genealogieonline.nl/stamboom-rommens

Een publicatie door Frank Rommens met gegevens over oa. de families Stalpers, Van Gils, Rommens, De Bruin, Kloet, De Jong, Muijs, Blonk, Bekers en Van der Wolf.


Screenshot van website

Stamboom Rondel - www.genealogieonline.nl/stamboom-rondel

Een publicatie door F. Rondel met gegevens over oa. de families Rondel, Vrijhoeven, De Man, Hakker, Roeters, Sorel, De Wit, Janssen, Kalbfleisch en Frijters.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws