stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 501 - 510 van 651:

www.genealogieonline.nl/stamboom-roerbag

Stamboom Roerbag

Een publicatie door Torgeir Roerbag met gegevens over oa. de families Veldhuis, Roerbag, Knuvelder, Willebrands, Van Amersfoord.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roes

Stamboom Roes

Een publicatie door D. Kok met gegevens over oa. de families Roes, Van Alst, Van Kempen, Kuster, Jansen, Römer, Marissink, Nieling, Berendsen en Wanders.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roessink

Stamboom Roessink

Een genealogische publicatie door Jan van de Venn met gegevens over onder andere de families Roessink, Manrho, Dommerholt, Maassen van den Brink, Wolters, Verstege, Heerink, Versteege en Schokkenbroek.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/roest-stamboom

Stamboom Roest

Een genealogische publicatie door Emilio Roest met gegevens over onder andere de families Roest, Van der Werff, Schwarz, Groenen, Van Hamelsveld, Teeuwen, Van de Ven, Mikkers en Van Kemenade.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roest

Stamboom Roest

Een publicatie door Kees Izelaar met gegevens over oa. de families Roest, Van Rij, Barendrecht, Den Ouden, De Jong, De Man, Spruijt, Van Mullem, Van Deelen en De Heer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-roest

Stamboom Roest

Een genealogische publicatie door Wolly Roest met gegevens over onder andere de families Hoogland, Kersken, Roest, Pieters, Nekkers, Spanjaart, Koster en Aartsen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_roest

Stamboom Roest

Een genealogische publicatie door Jean-Paul Lerou met gegevens over onder andere de families Roest, Lerou, Groeneveld, Etman, Krimpenfort, Hofstede, Jaspers, Van der Spree en Muntz.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rogier

Stamboom Rogier

Een genealogische publicatie door P. Rogier met gegevens over onder andere de families Koopman, Rogier, Vosmeijer, Jansen, Bartijn, Wissink, Rohn, Pieters en Moespot.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-roks-scheffer

Stamboom Roks/Scheffer

Een publicatie door T.N.S. Roks-Scheffer met gegevens over oa. de families Scheffer, Roks, De Jel, Roest, V.d. Heuvel, Hensen, Van Haarlem, Henzen, Zeedijk en Quint.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rolvink-snoep

Stamboom Rolvink - Snoep

Een publicatie door Henk Rolvink met gegevens over oa. de families Snoep, Oom, Deurloo, Rolvink, Tempels, Overbeeke, Kersbergen, Van Dommele, Uphus en Douw.


Screenshot van website