stamboomgids

Familienamen » R

Websites 591 - 600 van 616:

Stamboom Van Rosmalen - www.genealogieonline.nl/van-rosmalen-stamboom

Een genealogische publicatie door Jos Peters met gegevens over onder andere de families Van Rosmalen, Van Roosmalen, Van Rosmaele, Van Nulant, Van de Braak, Ketelaars, Peters, Rijkers en Hoevenaars.


Screenshot van website

Stamboom Van Rossum - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rossum

Een publicatie door Ruud van Rossum met gegevens over oa. de families Van Dongen, Van Kessel, Van Rossum, Kallenbach, Van Lith, Emmen, Engelbart, Van der Heijden, Schippers en Engelbert.


Screenshot van website

Stamboom Van Rossum, Van Dongen, Pauw en Barsingerhorn - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rossum

Een publicatie door Ruud van Rossum met gegevens over oa. de families Dongen, Van, Rossum, Van, Ouweland, Van Den, Kock, De, Hirtum, Van, Kessel, Van, Paauw, Heijden, Van Der en Heijden, Van Der.


Screenshot van website

Stamboom Van Rumpt - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rumpt

Een publicatie door Aart van Rumpt met gegevens over oa. de families De Jong, Visser, Van den Berg, Van Dijk, Bakker, Van Rumpt, Van der Linden, Van Es, Van Vliet en Van Driel.


Screenshot van website

Stamboom Van Rumpt - www.genealogieonline.nl/van-rumpt-stamboom

Een genealogische publicatie door Aart van Rumpt met gegevens over onder andere de families Rietveld, Luijendijk, Goudswaard, Van Helden, De Jong, Visser, Van Rumpt, Van der Linden en Van den Berg.


Screenshot van website

stamboom van Stoffer Reiffers - gw.geneanet.org/reiff000_w?lang=nl

Uitgangs punt was de familie naam Reiffers. Inmiddels een genealogische D-Base van meer als 62.500 personen meerendeel uit de provincie Groningen.Waarvan een klein gedeelte op deze website staat


Screenshot van website

Stamboom van Willemijntje Rebel-Stuivenberg - www.genealogieonline.nl/stamboom-rebel-stuivenberg

Een genealogische publicatie door Thomas William Christian Rebel met gegevens over onder andere de families Van Holland, Diepeveen, Stuivenberg, Van Dolre, Rebel, Freyse van Dolre, Van Wessex, Van Dolderen en Van Vlaanderen.


Screenshot van website

Stamboom Von Reth - www.genealogieonline.nl/stamboom-von-reth

Een publicatie door Walter von Reth met gegevens over oa. de families Von Reth, Graff, Riede, Van den Boezem, Finders, Leusink, Kleysteuber, Hansen, Kleinschmidt en Hindrichs.


Screenshot van website

Stamboom Wilbert van de Rakt - www.genealogieonline.nl/stamboom-wilbert-van-de-rakt

Een genealogische publicatie door Wilbert Van de Rakt met gegevens over onder andere de families Van de Rakt, Van den van Den Broek, Van de Laar, Van der Heijden, Bosch, Beems, Van den Broek, Van den Bogaart en Van Delst.


Screenshot van website

Stamboom/Genealogy Famlie/Family Van der Ree - gw.geneanet.org/aaron1

Van der Ree from the Hoeksche-Waard and Surounding Areas.


Screenshot van website



Genealogie nieuws