stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 621 - 630 van 649:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-roozendaal-en-zijtakken

Stamboom Van Roozendaal en zijtakken

Een genealogische publicatie door Dave van Roozendaal met gegevens over onder andere de families Van Roozendaal, Vink, Thijssen, Simons, Van Gestel, Diepstraten, Portman en Lenders.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rosmalen

Stamboom Van Rosmalen

Een publicatie door A. van Rosmalen met gegevens over oa. de families Van Rosmalen, Bibout, Molet, Van Rooyen, Engelkinck, Mens, Geertsen, Van Bleijkersveldt, en .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-rosmalen-stamboom

Stamboom Van Rosmalen

Een genealogische publicatie door Jos Peters met gegevens over onder andere de families Van Rosmalen, Van Roosmalen, Van Rosmaele, Van Nulant, Van de Braak, Ketelaars, Peters, Rijkers en Hoevenaars.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rossum

Stamboom Van Rossum, Van Dongen, Pauw en Barsingerhorn

Een publicatie door Ruud van Rossum met gegevens over oa. de families Dongen, Van, Rossum, Van, Ouweland, Van Den, Kock, De, Hirtum, Van, Kessel, Van, Paauw, Heijden, Van Der en Heijden, Van Der.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-roy-bergmans

Stamboom Van Roy-Bergmans

Een genealogische publicatie door Ann Van Roy met gegevens over onder andere de families Van Roy, [Nog in leven], Bergmans, Swinkels, Leën, Joris, Moons, Van [Nog in leven] en Nuss.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rumpt

Stamboom Van Rumpt

Een publicatie door Aart van Rumpt met gegevens over oa. de families De Jong, Visser, Van den Berg, Van Dijk, Bakker, Van Rumpt, Van der Linden, Van Es, Van Vliet en Van Driel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-rumpt-stamboom

Stamboom Van Rumpt

Een genealogische publicatie door Aart van Rumpt met gegevens over onder andere de families Rietveld, Luijendijk, Goudswaard, Van Helden, De Jong, Visser, Van Rumpt, Van der Linden en Van den Berg.


Screenshot van website

gw.geneanet.org/reiff000_w?lang=nl

stamboom van Stoffer Reiffers

Uitgangs punt was de familie naam Reiffers. Inmiddels een genealogische D-Base van meer als 62.500 personen meerendeel uit de provincie Groningen.Waarvan een klein gedeelte op deze website staat


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-visser-uit-rotterdam

Stamboom Visser uit Rotterdam

Een genealogische publicatie door Robert Visser met gegevens over onder andere de families Visser, Van den Berg, Kalkman, Looije, Wiel, Van Dommelen, Van der Weerden, De Jongh en Van der Zant.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-von-reth

Stamboom Von Reth

Een publicatie door Walter von Reth met gegevens over oa. de families Von Reth, Graff, Riede, Van den Boezem, Finders, Leusink, Kleysteuber, Hansen, Kleinschmidt en Hindrichs.


Screenshot van website