stamboomgids

Familienamen » R

Websites 61 - 70 van 552:

Genealogie Janssen en Rhee - www.genealogieonline.nl/genealogie-janssen-en-rhee

Een publicatie door P. Cuperus met gegevens over oa. de families Van der Aar, Van Beusekom, Milatz, Janssen, Zandvoort, Rhee, Hageman, Heuvelmans, Somers en Van Wildernis.


Screenshot van website

Genealogie Rabbelier/Rabellier - www.rabbelier.nl

Stamboom familie Rabbelier/Rabellier.


Screenshot van website

Genealogie Radstok - www.radstok.eu/page19.php

Familie Radstok die oorspronkelijk uit de regio Utrecht komt.


Screenshot van website

Genealogie Ras - www.genealogieonline.nl/genealogie-ras

Een publicatie door Rob Ras met gegevens over oa. de families Damming, Dammen, Krot, Dammingh, Uelman, Dijkstra, Meylema, Van Dijk, De Vries en Bandstra.


Screenshot van website

Genealogie Raven - www.genealogieonline.nl/genealogie-raven

Een genealogische publicatie door Ro Raven met gegevens over onder andere de families Schansman, Carstens, Raven, Wassington, Nees, Risseeuw, Van Hoeve, Van der Vechte en De Joode.


Screenshot van website

Genealogie Recourt - www.genealogieonline.nl/genealogie-recourt

Een publicatie door Kees Recourt met gegevens over de Nederlandse en Vlaamse families Rikkoert, Recoert, Rekoert, Recourt, Roucourt, Rouchout, Roechout en Boechout (Bouchout).


Screenshot van website

Genealogie Reedijk - www.genealogieonline.nl/genealogie-reedijk

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Reedijk, Van der Giessen, Dekker, Barendregt, De Kreek, De Zeeuw, Aardoom, Maaskant, Van Antwerpen en Van Ham.


Screenshot van website

Genealogie Reijnen - www.genealogieonline.nl/genealogie-reijnen

Een publicatie door Loed Rongen met gegevens over oa. de families Reijnen, Keijnemans, Dappers, Rongen, K├╝ppers, Laurensen, Diebels, Seelen, Verstegen en Verberkt.


Screenshot van website

Genealogie Reijnsburger, Rhijnsburger en Rijnsburger - www.genealogieonline.nl/genealogie-reijnsburger-rhijnsburger-en-rijnsb ...

Een genealogische publicatie door Christiaan met gegevens over onder andere de families Rijnsburger, Reijnsburger, Van 't Riet, Rhijnsburger, Van der Toorn, Mulder, Van Klaveren, Verweij en Outshoorn.


Screenshot van website

Genealogie Reitsma Klant - www.genealogieonline.nl/genealogie-reitsma-klant

Een publicatie door Ineke Reitsma - Klant met gegevens over oa. de families Klant, Reitsma, Van Maurik, Scherer, Van Monsjou, Koster, Zijlstra, Den Hollander, Manshande en Smit.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws