stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 61 - 70 van 650:

www.genealogieonline.nl/fragment-van-rossen-gouda

Fragment van Rossen Gouda

Een genealogische publicatie door Simon Blok met gegevens over onder andere de families Van Rossen, Wijsman, Waterblom, Den Hoven, Van Bleiswijck, Pieters Waterblom (seijlmaecker), De Oude, Trawant & Wijsman (lakenwerker).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-roodenrijs

Genealogie

Een genealogische publicatie door Wim Sluijtman met gegevens over onder andere de families Van Rodenrijs, Van Roodenrijs, Van der Polder, Van der Meer, Van Noorden, Haik, Van der Wiel, Zuijdwijk en Belleman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie--raap

Genealogie Raap

Een publicatie door Jan Raap met gegevens over oa. de families Raap, Mos, Veereschild, Hop, Cramer, Veereschildt, Prins, De Jong, Rutschij en Hooft.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-cleys-roubaix

Généalogie Cleys Roubaix - Land Waas

A genealogical publication by Cleys René with information about, among others, the families Cleys, Bouvry, Catry, Lala, Rombouts, Heynen, Glorieux, Heyne and Veys.


Screenshot van website

www.rijerkerk.net/databank

Genealogie Databank Rijerkerk - Bronner

Een nog wekelijks groeiende genealogische databank met gegevens uit geheel Nederland van meer dan 230.000 personen, met bronnen, aantekeningen enz. Namen o.a. Jong de, Jansen, Vries de, Berg van de, Bakker, Dijk van, Janssen, Visser, Smit, Boer en nog vee


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-la-rive-box

Genealogie De la Rive Box

Een publicatie door Louk Box met gegevens over oa. de families Box, Rive, De La, Lasocki, Rive Box, De La, Kotte, Maas, Van Der, Boeke, Scalongne en Scalongne.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-ridder

Genealogie De Ridder

Een publicatie door Yvonne de Ridder met gegevens over oa. de families De Ridder, Van der Zijden, Van der Stoel, Van Gijtenbeek, Macka(A)i(J), Van der Zwan, Van der Z(E)ijden, Van Gameren, Kouwenhoven en Pellegrom.


Screenshot van website

www.genealogie-de-ridder-boon.nl

Genealogie de Ridder - Boon

De families; de Ridder, Cornelis, Swarts, Holwerda, Boon, Sekema, de Ruijter en Spier zijn beschreven. Zo mogelijk zijn er per familie aktes toegevoegd.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-rijke

Genealogie de Rijke

Een genealogische publicatie door Albert Allema met gegevens over onder andere de families De Rijke, De Jonge, Geluk, Hage, Van Gorsel, Van der Slikke, Van der Stel, Van Hoeve en Van Dijke.


Screenshot van website

www.van-woerkom.net/sigrid

Genealogie De Roo

Genealogie De Roo, wonende te Zeeland.


Screenshot van website