stamboomgids

Familienamen » R

Websites 81 - 90 van 616:

Genealogie Reedijk - www.genealogieonline.nl/genealogie-reedijk

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Reedijk, Van der Giessen, Dekker, Barendregt, De Kreek, De Zeeuw, Aardoom, Maaskant, Van Antwerpen en Van Ham.


Screenshot van website

Genealogie Reeker - www.genealogieonline.nl/genealogie-reeker

Een genealogische publicatie door Rudolf Reeker met gegevens over onder andere de families Reeker, Oosterloo, Strikkers, Wolthers, Koegler, Focke, Voorbach, Pollet en Cats.


Screenshot van website

Genealogie Reijnen - www.genealogieonline.nl/genealogie-reijnen

Een publicatie door Loed Rongen met gegevens over oa. de families Reijnen, Keijnemans, Dappers, Rongen, K├╝ppers, Laurensen, Diebels, Seelen, Verstegen en Verberkt.


Screenshot van website

Genealogie Reijnsburger, Rhijnsburger en Rijnsburger - www.genealogieonline.nl/genealogie-reijnsburger-rhijnsburger-en-rijnsb ...

Een genealogische publicatie door Christiaan met gegevens over onder andere de families Rijnsburger, Reijnsburger, Van 't Riet, Rhijnsburger, Van der Toorn, Mulder, Van Klaveren, Verweij en Outshoorn.


Screenshot van website

Genealogie Reitsma Klant - www.genealogieonline.nl/genealogie-reitsma-klant

Een publicatie door Ineke Reitsma - Klant met gegevens over oa. de families Klant, Reitsma, Van Maurik, Scherer, Van Monsjou, Koster, Zijlstra, Den Hollander, Manshande en Smit.


Screenshot van website

Genealogie Remeeus en aanverwanten - www.genealogieonline.nl/genealogie-remeeus-en-aanverwanten

Een genealogische publicatie door C.E. Fredriksz met gegevens over onder andere de families Remeeus, Fuglistahler, Mollet, Moesdaan, Mook, Prince, Plinsinga, Nagel en Kok.


Screenshot van website

Genealogie Renniers - www.genealogieonline.nl/genealogie-renniers

Een genealogische publicatie door Marianne Gerritse-Renniers met gegevens over onder andere de families Reniers, Brouwers, Van Diessen, Renniers, Reyniers, Gabriels, Baars, Veenhoven en Van Asten.


Screenshot van website

Genealogie Renniers / Reniers of Reijniers - www.genealogieonline.nl/genealogie-renniers-reniers-reijniers

Een publicatie door M. Gerritse met gegevens over oa. de families Reniers, Brouwers, Renniers, Baars, Reyniers, Van Gerwen, Van Teeffelen, Wijnen, Van den Meiracker en De Voogt.


Screenshot van website

Genealogie Repelaer - www.genealogieonline.nl/genealogie-repelaer

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Repelaer, Stoop, Van den Brandeler, Van den Santheuvel, Pompe Van Meerdervoort, Van den Brandelaer, Gevaerts, Van Gijn, Van Dorsser en Van Tets.


Screenshot van website

Genealogie Reuzel - www.genealogieonline.nl/reuzel-genealogie

Een genealogische publicatie door Gerard Reuzel met gegevens over onder andere de families Jansen, Kraaijvanger, Wezenberg, Gerritsen, Warnars, Pelgrum, Donderwinkel, Huis In 't Veld en Van Brakel.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws