stamboomgids

Familienamen » R

Websites 91 - 100 van 577:

Genealogie Ris - www.ris.nl/gen_tng

Genealogie-site van Carel Ris. Gaat terug tot de Munsterlandse wortels van de Schiedamse familie Ris. Daarnaast uitgebreide kwartieren.


Screenshot van website

Genealogie Ro(o)denburg - www.genealogieonline.nl/genealogie-roodenburg

Een genealogische publicatie door Rob Roodenburg met gegevens over onder andere de families Rodenburg, Roodenburg, Hilferink, Van Kempen, De Lange, Den Breejen, Lops, Menering en Van Winkel.


Screenshot van website

Genealogie Robbemond - www.genealogieonline.nl/genealogie-robbemond

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Robbemond, Tak, Robbemont, Den Boer, Engels, Van der Giessen, De Man, Maaskant, In 't Veld en Moret.


Screenshot van website

Genealogie Roestenburg - www.genealogieonline.nl/genealogie-roestenburg

Een publicatie door Piet Roestenburg met gegevens over oa. de families Roestenburg, Weerd, Van Der, Lok, Tromm, Moerland, Verbeek, Voeten, Drunen, Van en Drunen, Van.


Screenshot van website

Genealogie Roggema - www.genealogieonline.nl/genealogie-roggema

Een publicatie door R.H. Roggema met gegevens over oa. de families Harryvan, Roggema, De Raaf, Beertema, Hommes, Mulder, Degenhart, Oudekerk, De Ruiter en Smit.


Screenshot van website

Genealogie Rol - www.genealogieonline.nl/genealogie-rol

Een publicatie door J. Mulder met gegevens over oa. de families Knol, Rol, Wieringa, Mulder, Oldenhuis, Zwijghuizen, Hammingh, Molog, Werkman en Noorman.


Screenshot van website

Genealogie Romeijnders - www.genealogieonline.nl/genealogie-romeijnders

Een publicatie door Arnold Romeijnders met gegevens over oa. de families Van Lotharingen, Van Bourgondië, Der Franken, Van Lith, Van Friesland, Clingh, Van Kessel, Van Wessex, Van Vlaanderen en De Bijl.


Screenshot van website

Genealogie Ron Roddenhof - www.genealogieonline.nl/genealogie-ron-roddenhof

Een genealogische publicatie door Ron Roddenhof-Dijkslag met gegevens over onder andere de families Zie andere tak, Van Rome, Van Brederode, Dijkslag, Eikelboom, Roddenhof, Of Rome, Burema en Vlooswijk.


Screenshot van website

Genealogie Rongen - www.genealogieonline.nl/genealogie-rongen

Een publicatie door Loed Rongen met gegevens over oa. de families Rongen, Janssen, Gerrits, Smits, Jacobs, Poels, Hendriks, Arts, Evers en Verschuren.


Screenshot van website

Genealogie Ronteltap - www.genealogieonline.nl/genealogie-ronteltap

Een publicatie door W.Th. Sluijtman met gegevens over oa. de families Rondeltap, Ronteltap, Rundeltappe, Runteltap, Runteltappe, Van de Water, Ghijben, Van Leeuwen, Robbers en Bernöster.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws