stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 91 - 100 van 650:

www.genealogieonline.nl/genealogie-reitsma-klant

Genealogie Reitsma Klant

Een publicatie door Ineke Reitsma - Klant met gegevens over oa. de families Klant, Reitsma, Van Maurik, Scherer, Van Monsjou, Koster, Zijlstra, Den Hollander, Manshande en Smit.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-reizigers

Genealogie Reizigers

Een genealogische publicatie door Johan van Schie met gegevens over onder andere de families Van der Linden, Knaapen, Lagendijk, Vermeer, Kuijs, Van der Bijl, Penning, Tromp en Jacobs.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-remeeus-en-aanverwanten

Genealogie Remeeus en aanverwanten

Een genealogische publicatie door C.E. Fredriksz met gegevens over onder andere de families Remeeus, Fuglistahler, Mollet, Moesdaan, Mook, Prince, Plinsinga, Nagel en Kok.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-remeijsen

Genealogie Remeijsen

Een genealogische publicatie door Jan Remeijsen met gegevens over onder andere de families Remeijsen, De Laat,, Van Kasteren,, Spoor, Gillis, Sm(E)ulders, Smulders, Danklof en Severijns.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-renniers

Genealogie Renniers

Een genealogische publicatie door Marianne Gerritse-Renniers met gegevens over onder andere de families Reniers, Brouwers, Van Diessen, Renniers, Reyniers, Gabriels, Baars, Veenhoven en Van Asten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-renniers-reniers-reijniers

Genealogie Renniers / Reniers of Reijniers

Een publicatie door M. Gerritse met gegevens over oa. de families Reniers, Brouwers, Renniers, Baars, Reyniers, Van Gerwen, Van Teeffelen, Wijnen, Van den Meiracker en De Voogt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-renssen

Genealogie Renssen

Een genealogische publicatie door Rianne Renssen met gegevens over onder andere de families Renssen, Jansen, Nieuwenhuis, Evers, Hermeling, Kingma, Velthuis, Witsen en De Vaal.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-repelaer

Genealogie Repelaer

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Repelaer, Stoop, Van den Brandeler, Van den Santheuvel, Pompe Van Meerdervoort, Van den Brandelaer, Gevaerts, Van Gijn, Van Dorsser en Van Tets.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/reuzel-genealogie

Genealogie Reuzel

Een genealogische publicatie door Gerard Reuzel met gegevens over onder andere de families Jansen, Kraaijvanger, Wezenberg, Gerritsen, Warnars, Pelgrum, Donderwinkel, Huis In 't Veld en Van Brakel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-reuzel

Genealogie Reuzel

Een publicatie door Gerard Reuzel met gegevens over oa. de families Niet Publiceren, Jansen, Wezenberg, Krayenvenger, Gerritsen, Pelgrum, Van Brakel, Brand, Kraaijvanger en Warnars.


Screenshot van website