stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 121 - 130 van 651:

www.genealogieonline.nl/genealogie-roestenburg

Genealogie Roestenburg

Een publicatie door Piet Roestenburg met gegevens over oa. de families Roestenburg, Weerd, Van Der, Lok, Tromm, Moerland, Verbeek, Voeten, Drunen, Van en Drunen, Van.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-roggema

Genealogie Roggema

Een publicatie door R.H. Roggema met gegevens over oa. de families Harryvan, Roggema, De Raaf, Beertema, Hommes, Mulder, Degenhart, Oudekerk, De Ruiter en Smit.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-rol

Genealogie Rol

Een publicatie door J. Mulder met gegevens over oa. de families Knol, Rol, Wieringa, Mulder, Oldenhuis, Zwijghuizen, Hammingh, Molog, Werkman en Noorman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-romeijnders

Genealogie Romeijnders

Een publicatie door Arnold Romeijnders met gegevens over oa. de families Van Lotharingen, Van Bourgondië, Der Franken, Van Lith, Van Friesland, Clingh, Van Kessel, Van Wessex, Van Vlaanderen en De Bijl.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-ron-roddenhof

Genealogie Ron Roddenhof

Een genealogische publicatie door Ron Roddenhof-Dijkslag met gegevens over onder andere de families Zie andere tak, Van Rome, Van Brederode, Dijkslag, Eikelboom, Roddenhof, Of Rome, Burema en Vlooswijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-rongen

Genealogie Rongen

Een publicatie door Loed Rongen met gegevens over oa. de families Rongen, Janssen, Gerrits, Smits, Jacobs, Poels, Hendriks, Arts, Evers en Verschuren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-ronteltap

Genealogie Ronteltap

Een publicatie door W.Th. Sluijtman met gegevens over oa. de families Rondeltap, Ronteltap, Rundeltappe, Runteltap, Runteltappe, Van de Water, Ghijben, Van Leeuwen, Robbers en Bernöster.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-roording-willemsen

Genealogie Roording/Willemsen

Een genealogische publicatie door Marco Roording met gegevens over onder andere de families Roording, Smits, Willemsen, Hendriksen, Stokvis, Jansen, Zwijnenburg, Wiegman en Adams.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-roos-goedereede

Genealogie Roos (Goedereede)

Een publicatie door Jan Ploegman met gegevens over oa. de families Roos, Van Heest, Bakelaar, Van der Klooster, Van der Wende, Tanis, Van Splunder, Perrius, Jongste en Bolier.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-ros

Genealogie Ros

Een genealogische publicatie door Robert Ros met gegevens over onder andere de families Ros, Roelse, Harteveld, Van der Duijn Schouten, Bruijnooge, Zwartjes en Den Heijer.


Screenshot van website