stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1001 - 1010 van 1278:

Stamboom Steenhagen - www.steenhagen.com

Dit is de stamboom van de Fam Steenhagen uit Twente. Met gegevens van de familie die via Twente is uit gewaaid naar Noord Brabant,Duitsland en de USA


Screenshot van website

Stamboom Steenhof - www.genealogieonline.nl/stamboom-steenhof

Een publicatie door A.W. Steenhof met gegevens over oa. de families Steenhof, Steenhoff, Sleenhoff, Fluit, Oude Steenhof, Zweers, Van Brakel, Sleenhof, Janssen en Jansen.


Screenshot van website

Stamboom Steenstra/Douma - www.genealogieonline.nl/stamboom-steenstra-douma

Een publicatie door G.R. Klandermans met gegevens over oa. de families Steenstra, Douma, Bijl, Hoekstra, Tjalstra, Bouma, Tromp, Cnossen, De Boer en Van Schooneveld.


Screenshot van website

Stamboom Steenvoorden - www.genealogieonline.nl/stamboom-steenvoorden

Een publicatie door Sylvia met gegevens over oa. de families Steenvoorden, Aalbers, Kirchhoff, Boettcher, Hollander Den, Dulk, Van der Waard, Ploeg, Ternedde en Roozekrans.


Screenshot van website

Stamboom Stef - www.genealogieonline.nl/stamboom-stef

Een genealogische publicatie door Stefan Van Uffel met gegevens over onder andere de families Pintens, Van Herck, Cop, Van Uffel, Jonckheer, De Wachter, Van Hoof, Mennes en Boeykens.


Screenshot van website

Stamboom Steffens Steenwijk, Genealogie Steffens - www.genealogieonline.nl/stamboom-steffens-steenwijk

Een publicatie door Klaas Steffens met gegevens over oa. de families Steffens, Stevens, Heinhuis, De Vos, Nijdam, Broen, Kok, Kanon, Simons en De Vries.


Screenshot van website

Stamboom Stehouwer - www.genealogieonline.nl/stamboom-stehouwer

Een publicatie door P. Ouwens met gegevens over oa. de families Stehouwer, Steehouwer, Ouwehand, Visser, Scheerhoorn, De Jong, Plaisier, Doyer, Burggraaf en Boer.


Screenshot van website

Stamboom Stein - von Woringen - de Jaegher - www.genealogieonline.nl/stamboom-stein-von-woringen-de-jaegher

Een publicatie door Eyk Stein met gegevens over oa. de families Stein, (vom) Stein, Von Woringen, De Jaegher, Feldhaus, Petit, Carp, Gohr en Gohr.


Screenshot van website

Stamboom Stein en omgeving - www.genealogieonline.nl/stamboom-stein-en-omgeving

Een genealogische publicatie door Piet op den Camp met gegevens over onder andere de families Janssen, Smeets, Van Mulken, Op den Camp, Driessen, Schepers, Bours, Pepels en Claessen.


Screenshot van website

Stamboom Steinbusch - www.genealogieonline.nl/stamboom-steinbusch

Een publicatie door Ger Steinbusch met gegevens over oa. de families Steinbusch, Schneiders, Ploumen, Froesch, Huyts, Hoons, Grooten, Dabekausen, Nijssen en Hupperetz.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws