stamboomgids

Familienamen » S

Websites 971 - 980 van 1325:

Stamboom Spaan - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-spaan

Een genealogische publicatie door Ferry Spaan met gegevens over onder andere de families Spaan, Willemsen, Jansen, Sluiter, Lo en Senhorst.


Screenshot van website

Stamboom Spaanenburg Brons de Vries Houtman - www.genealogieonline.nl/stamboom-spaanenburg

Een publicatie door Haitzen met gegevens over oa. de families De Vries, Brons, Spaanenburg, Van Reede, Houtman, De Waal, Xx, Langereis, Naessen en Olykan.


Screenshot van website

Stamboom Spaans - www.genealogieonline.nl/stamboom-spaans

Een publicatie door Nicole Spaans met gegevens over oa. de families Spaans, Barentsen, Blom, Vieveen, De Voogd, Van Heijningen, Pronk, Van der Geest, Viveen en Moens.


Screenshot van website

Stamboom Spaans - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-spaans

Een genealogische publicatie door Ron Spaans met gegevens over onder andere de families Spaans, Tap, Meijer, Van der Harst, Sloendregt, Ros, Pollie, Schaap en Korving.


Screenshot van website

Stamboom Spandonk Polak - www.genealogieonline.nl/stamboom-spandonk-polak

Een genealogische publicatie door Jan Spandonk met gegevens over onder andere de families Dubbelman, Polak, Ten Haaf, Spandonk, Goedegebuure, Schot, Cornelisse, De Graaf en Vos.


Screenshot van website

Stamboom Speckmann - www.genealogieonline.nl/stamboom-speckmann

Een publicatie door G.J. Speckmann met gegevens over oa. de families Speckmann, Brauckman, Bac, Van der Weg, Van der Kwast, Van Ingen, Pieke, Belius, Smith en Everts.


Screenshot van website

Stamboom Speijers, Steinmeier - www.genealogieonline.nl/stamboom-speijers-steinmeier

Een publicatie door Edwin Speijers met gegevens over oa. de families Speijers, Jansen, Seegers, Van Lonkhuizen, Sipman, Van de Westeringh, Sanders, Van de Pol, Van de Wal en Roos.


Screenshot van website

Stamboom Spek - www.genealogieonline.nl/stamboom-spek

Een publicatie door Marion Spek met gegevens over oa. de families Spek, Spronk, Sloof, Sprong, Plomp, Speksnijder, Burggraaf, Bosschaart, Van Klarenbosch en Corevaar.


Screenshot van website

Stamboom Spek - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-spek

Een genealogische publicatie door Leo Hemmes met gegevens over onder andere de families Spek, Van der Munnik, Van Zijl, Goor, Rijweg, Edelman, Bohree, Bosselaarr en Govers.


Screenshot van website

Stamboom Spek,Nijsen,Kalkman - www.genealogieonline.nl/stamboom-spek-nijsen-kalkman

Een publicatie door J.K.Nijsen-Kalkman met gegevens over oa. de families Nijsen, Spek, Miedema, Noorlander, Schut, Meijer, De Beer, Klooster, Kaastra en V Ham.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws