stamboomgids

Familienamen » S

Websites 951 - 960 van 1252:

Stamboom Sprengers - www.genealogieonline.nl/stamboom-sprengers

Een publicatie door A.R. Sprengers met gegevens over oa. de families Norbruis, Hiemstra, Dijkstra, Huigen, Terpstra, Bilkert, Westra, Prosje, Sprengers en Wetterauw.


Screenshot van website

Stamboom Spriensma en Heidstra - www.genealogieonline.nl/stamboom-spriensma-en-heidstra

Een genealogische publicatie door Willem Spriensma met gegevens over onder andere de families Glastra, Spriensma, Heidstra, De Jong, Steenhuisen, Dijkstra, Viersen, De Haas en Holwerda.


Screenshot van website

Stamboom Sprikkelman-Fiege - www.genealogieonline.nl/stamboom-sprikkelman-fiege

Een publicatie door Rosina Sprikkelman met gegevens over oa. de families Sprikkelman, Fiege, Hagers, Groen, Bretveld, Grave, Kolkman, Hissink, Ritmeester en Beumer.


Screenshot van website

Stamboom Spring in 't Velt / Springintveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-spring-in-t-velt

Een publicatie door Ton Spring in t Velt met gegevens over oa. de families Springintvelt, Spring In 't Velt, Springintveld, Teengs, Van der Avoird, Gisberti, Dielemans, Goedhard, Breda en Van Mill.


Screenshot van website

Stamboom Spronk - www.genealogieonline.nl/stamboom-spronk

Een publicatie door Claudia Vreugdenhil met gegevens over oa. de families Spronk, Sprong, Spronck, Jansen, De Jong, Van Dijk, Van Buuren, Spijkerboer, Van den Berg en Peters.


Screenshot van website

Stamboom Spronk - de Leeuw - www.genealogieonline.nl/stamboom-spronk-de-leeuw

Een publicatie door Engelbert Spronk met gegevens over oa. de families De Leeuw, Spronk, Middelkoop, Brouwer, Van Mourik.


Screenshot van website

Stamboom Spronk-Van Helden - www.genealogieonline.nl/stamboom-spronk-van-helden

Een publicatie door Marc Ballijns met gegevens over oa. de families Van Helden, Bouman, Van Rijswijk, Vos, Van Andel, Van der Pol, Den Dekker, Van Wijk, Schouten en Bijl.


Screenshot van website

Stamboom Spruit - www.genealogieonline.nl/stamboom-spruit

Een publicatie door T.L. Spruit met gegevens over oa. de families Commissaris, Bakker, Dictus, Oomen, Schaffels, Boon, Suijkerbuijk, Keijser, Dingenouts en Van Oosterbosch.


Screenshot van website

Stamboom Staarthof - www.genealogieonline.nl/stamboom-staarthof

Een publicatie door Sonja Assenberg-Staarthof met gegevens over oa. de families Staarthof, Noordermeer, Visser, Euser, Noordam, Van der Waal, Kruller, Van Zonneveld, Hagenbeek en Van der Stelt.


Screenshot van website

Stamboom Stadhouders - www.genealogieonline.nl/stamboom-stadhouders

Een publicatie door Jeanne Stadhouders met gegevens over oa. de families Stadhouders, Poppelaars, In de Weij, Smits, Heck, Schijven, Koevoets, Dam, Hopstaken en Van Agtmaal.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws