stamboomgids

Familienamen » S

Websites 961 - 970 van 1277:

Stamboom Spraakman - www.genealogieonline.nl/stamboom-spraakman

Een publicatie door John Spraakman met gegevens over oa. de families Hoogendijk, Van der Loos, Boekhoff, De Jong, Spraakman, Harder, Derriks, Ooms, Blokker en Dorlandt.


Screenshot van website

Stamboom Sprangers met Boersma - www.genealogieonline.nl/stamboom-sprangers-met-boersma

Een publicatie door Inge Sprangers met gegevens over oa. de families Sprangers, Stulp, Boersma, Van Loo, In 't Veld, Schotel, Pol, Paauwe, Van der Graaf en Hederik.


Screenshot van website

Stamboom Sprengers - www.genealogieonline.nl/stamboom-sprengers

Een publicatie door A.R. Sprengers met gegevens over oa. de families Norbruis, Hiemstra, Dijkstra, Huigen, Terpstra, Bilkert, Westra, Prosje, Sprengers en Wetterauw.


Screenshot van website

Stamboom Spriensma en Heidstra - www.genealogieonline.nl/stamboom-spriensma-en-heidstra

Een genealogische publicatie door Willem Spriensma met gegevens over onder andere de families Glastra, Spriensma, Heidstra, De Jong, Steenhuisen, Dijkstra, Viersen, De Haas en Holwerda.


Screenshot van website

Stamboom Sprikkelman-Fiege - www.genealogieonline.nl/stamboom-sprikkelman-fiege

Een publicatie door Rosina Sprikkelman met gegevens over oa. de families Sprikkelman, Fiege, Hagers, Groen, Bretveld, Grave, Kolkman, Hissink, Ritmeester en Beumer.


Screenshot van website

Stamboom Spring in 't Velt / Springintveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-spring-in-t-velt

Een publicatie door Ton Spring in t Velt met gegevens over oa. de families Springintvelt, Spring In 't Velt, Springintveld, Teengs, Van der Avoird, Gisberti, Dielemans, Goedhard, Breda en Van Mill.


Screenshot van website

Stamboom Spronk - www.genealogieonline.nl/stamboom-spronk

Een publicatie door Claudia Vreugdenhil met gegevens over oa. de families Spronk, Sprong, Spronck, Jansen, De Jong, Van Dijk, Van Buuren, Spijkerboer, Van den Berg en Peters.


Screenshot van website

Stamboom Spronk - de Leeuw - www.genealogieonline.nl/stamboom-spronk-de-leeuw

Een publicatie door Engelbert Spronk met gegevens over oa. de families De Leeuw, Spronk, Middelkoop, Brouwer, Van Mourik.


Screenshot van website

Stamboom Spronk, Ottevanger, Van Westrenen, Meijer - www.genealogieonline.nl/stamboom-spronk-ottevanger-van-westrenen-meije ...

Een genealogische publicatie door Claudia Ballijns-Spronk met gegevens over onder andere de families Ottevanger, Ottervanger, Van Westrenen, Meijer, Meyer, Meyer (Meijer), Spronk, Van Westreenen en Van Andel.


Screenshot van website

Stamboom Spronk-Van Helden - www.genealogieonline.nl/stamboom-spronk-van-helden

Een publicatie door Marc Ballijns met gegevens over oa. de families Van Helden, Bouman, Van Rijswijk, Vos, Van Andel, Van der Pol, Den Dekker, Van Wijk, Schouten en Bijl.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws