stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1021 - 1030 van 1307:

Stamboom Steen - www.genealogieonline.nl/stamboom-steen

Een publicatie door George Steen met gegevens over oa. de families Zaalberg, Gebben, Ormel, Jurriaans, Schreurs, Wiggers, Drost, Oonk, Te Kulve en Hijink.


Screenshot van website

Stamboom Steenbergen - www.genealogieonline.nl/stamboom-steenbergen

Een publicatie door Theo Eekhout met gegevens over oa. de families Steenbergen, Vliet, Jong, Snel, Boere, Dijk, Leeuwen, Mulder, Rietveld en Koning.


Screenshot van website

Stamboom Steenbergen - www.genealogieonline.nl/steenbergen-stamboom

Een publicatie door R. Steenbergen met gegevens over oa. de families Van Steenbergen, Steenbergen, Van Iterson, De Smit, Schouten, Van Kimmenaede, Struuck, Van Leeuwen, Van Tol en Hordijk.


Screenshot van website

Stamboom Steenbergen en De Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-steenbergen-de-vries

Een publicatie door Marcel Steenbergen met gegevens over oa. de families De Vries, Ooms, Brink, Terpstra, Westhoff, Steenbergen, Bakker, Minet, Arends en Götzken.


Screenshot van website

Stamboom Steenhagen - www.genealogieonline.nl/stamboom-steenhagen

Een publicatie door J. Steenhagen met gegevens over oa. de families Steenhagen, Ribbink, Veldhuis, Lankamp, Oostendorp, Witvoet, Roodakker, Grobben, Hinnen en Eshuis.


Screenshot van website

Stamboom Steenhagen - www.steenhagen.com

Dit is de stamboom van de Fam Steenhagen uit Twente. Met gegevens van de familie die via Twente is uit gewaaid naar Noord Brabant,Duitsland en de USA


Screenshot van website

Stamboom Steenhof - www.genealogieonline.nl/stamboom-steenhof

Een publicatie door A.W. Steenhof met gegevens over oa. de families Steenhof, Steenhoff, Sleenhoff, Fluit, Oude Steenhof, Zweers, Van Brakel, Sleenhof, Janssen en Jansen.


Screenshot van website

Stamboom Steenstra/Douma - www.genealogieonline.nl/stamboom-steenstra-douma

Een publicatie door G.R. Klandermans met gegevens over oa. de families Steenstra, Douma, Bijl, Hoekstra, Tjalstra, Bouma, Tromp, Cnossen, De Boer en Van Schooneveld.


Screenshot van website

Stamboom Steenvoorden - www.genealogieonline.nl/stamboom-steenvoorden

Een publicatie door Sylvia met gegevens over oa. de families Steenvoorden, Aalbers, Kirchhoff, Boettcher, Hollander Den, Dulk, Van der Waard, Ploeg, Ternedde en Roozekrans.


Screenshot van website

Stamboom Stef - www.genealogieonline.nl/stamboom-stef

Een genealogische publicatie door Stefan Van Uffel met gegevens over onder andere de families Pintens, Van Herck, Cop, Van Uffel, Jonckheer, De Wachter, Van Hoof, Mennes en Boeykens.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws