stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1051 - 1060 van 1277:

Stamboom Stouthandel-Wouters-van de Vorst-Kwekkeboom-Eijs-Leliveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-stouthandel-wouters-van-de-vorst-kwek ...

Een genealogische publicatie door Rene C Leliveld met gegevens over onder andere de families Stouthandel, Oosterloo, Van de Vorst, Leliveld, Van Woudenberg, Ingenool, Sijpesteijn, Veer en Sluijter.


Screenshot van website

Stamboom Straalen-Oonk - www.genealogieonline.nl/stamboom-straalen-oonk

Een publicatie door Jaap van Straalen met gegevens over oa. de families Van Straalen, Van Wingerden, Oonk, Van Staalduinen, Ruinard, Boon, Biemont, Van Leerdam, Van Leeuwen en Nederpelt.


Screenshot van website

Stamboom Straathof & Rijkelijkhuizen - www.genealogieonline.nl/stamboom-straathof-rijkelijkhuizen

Een publicatie door Christiaan met gegevens over oa. de families Straathof, Rijkelijkhuizen, Van Leeuwen, Blom, Rijckelijckhuijsen, Straver, Van Vliet, Van den Hoogen, Belt en Vermeulen.


Screenshot van website

Stamboom Strandstra - www.genealogieonline.nl/stamboom-strandstra

Een publicatie door Tsjikke Politiek met gegevens over oa. de families Strandstra, Bouma, Hidma, Smit, W ( V) Allinga, Politiek, Dijkstra, Nieuwenhuis, Visser en Brouwer.


Screenshot van website

Stamboom Strating - www.genealogieonline.nl/stamboom-strating

Een publicatie door Christiaan Strating met gegevens over oa. de families Strating, Batteram, Van Reijen, Jans, Hindriks, Elbers, Strijker, Buitenbos, Hazelaar en Reurig.


Screenshot van website

Stamboom Straver - Sodderland - nostra-sod.nl

De website van de stamboom Straver - Sodderland. Deze stambomen hebben hoofdlijnen. Straver, Den Hollander en Straver/van Rooijen Straver, Sodderland, Esman en Straver, Sodderland, De Zwart/ van der Werf


Screenshot van website

stamboom straver/den Hollander - sodderland/de Zwart - nostra-sod.nl

De site bevat naast de stamboom straver - sodderland ook een paar andere sites welke nog geen verbinding hebben met elkaar. Tevens een link site naar spoorwegen/spoormusea in europa.


Screenshot van website

Stamboom Stravers - www.genealogieonline.nl/stamboom-stravers

Een publicatie door Maarten Stravers met gegevens over oa. de families Stravers, Verheul, Van Herwaarden, Beers, Koorn, Van Hoorik, Van Goorn, Berendsen, en .


Screenshot van website

Stamboom Stremmelaar / Van den Dongen - www.genealogieonline.nl/stamboom-stremmelaar-van-den-dongen

Een publicatie door Jan van Veen met gegevens over oa. de families Stremmelaar, Van den Dongen, Van den Dungen, Kwint, Roepert, Kok, Moes, Hersevoort, Stoter en Dekker.


Screenshot van website

Stamboom Streng - www.genealogieonline.nl/stamboom-streng

Een publicatie door Frank Drion met gegevens over oa. de families Streng, Gerritsen, Lansheer (Landsheer), Smit, Wijsman, Van der Straaten, Hogersdijk, Scheer, Visser en Smink.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws