stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1061 - 1070 van 1293:

Stamboom Storcken - www.genealogieonline.nl/stamboom-storcken

Een publicatie door Funs Storcken met gegevens over oa. de families Storcken, Smeets, Swilden, Tummers, Wilhelms, Van Gisteren, Menten, Penners, Claessenens en Laumen.


Screenshot van website

Stamboom Stork - www.genealogieonline.nl/stamboom-stork

Een publicatie door Hans Stork met gegevens over oa. de families Stork, Mostert, De Vlugt, Zijlstra, Pot, Jaarsma, Rijpstra, Boersma, De Jong en Snaphaan.


Screenshot van website

Stamboom Storm - www.genealogieonline.nl/stamboom-storm

Een publicatie door Arthur Storm met gegevens over oa. de families Van Ankeren, Storm, Kamman, Van Dijk, Varenhorst, Posthumus, Dijkhorst, Verveen, Dirks en Piehler.


Screenshot van website

Stamboom Storz - www.genealogieonline.nl/stamboom-storz

Een genealogische publicatie door Mayke Bakker-Hoek met gegevens over onder andere de families Storz, Sturz, Hoek, Bakker, Lammers, Steenvoorden, Homan, Oorthuijsen en Maeder.


Screenshot van website

Stamboom Stouthandel-Wouters-van de Vorst-Kwekkeboom-Eijs-Leliveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-stouthandel-wouters-van-de-vorst-kwek ...

Een genealogische publicatie door Rene C Leliveld met gegevens over onder andere de families Stouthandel, Oosterloo, Van de Vorst, Leliveld, Van Woudenberg, Ingenool, Sijpesteijn, Veer en Sluijter.


Screenshot van website

Stamboom Straalen-Oonk - www.genealogieonline.nl/stamboom-straalen-oonk

Een publicatie door Jaap van Straalen met gegevens over oa. de families Van Straalen, Van Wingerden, Oonk, Van Staalduinen, Ruinard, Boon, Biemont, Van Leerdam, Van Leeuwen en Nederpelt.


Screenshot van website

Stamboom Straathof & Rijkelijkhuizen - www.genealogieonline.nl/stamboom-straathof-rijkelijkhuizen

Een publicatie door Christiaan met gegevens over oa. de families Straathof, Rijkelijkhuizen, Van Leeuwen, Blom, Rijckelijckhuijsen, Straver, Van Vliet, Van den Hoogen, Belt en Vermeulen.


Screenshot van website

Stamboom Strandstra - www.genealogieonline.nl/stamboom-strandstra

Een publicatie door Tsjikke Politiek met gegevens over oa. de families Strandstra, Bouma, Hidma, Smit, W ( V) Allinga, Politiek, Dijkstra, Nieuwenhuis, Visser en Brouwer.


Screenshot van website

Stamboom Strating - www.genealogieonline.nl/stamboom-strating

Een publicatie door Christiaan Strating met gegevens over oa. de families Strating, Batteram, Van Reijen, Jans, Hindriks, Elbers, Strijker, Buitenbos, Hazelaar en Reurig.


Screenshot van website

Stamboom Straver - Sodderland - nostra-sod.nl

De website van de stamboom Straver - Sodderland. Deze stambomen hebben hoofdlijnen. Straver, Den Hollander en Straver/van Rooijen Straver, Sodderland, Esman en Straver, Sodderland, De Zwart/ van der Werf


Screenshot van websiteGenealogie nieuws