stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1091 - 1100 van 1306:

Stamboom Strijker - Ezinga - www.genealogieonline.nl/stamboom-strijker-ezinga

Een genealogische publicatie door Hans Strijker met gegevens over onder andere de families Ezinga, Strijker, Van Ommen, Zomer, Van der Mijden, Berends, Potkamp, Bergman en Gringhuis.


Screenshot van website

Stamboom Strijp (Verstrijp of Streep) - www.genealogieonline.nl/stamboom-strijp

Een publicatie door M. Gerritse met gegevens over oa. de families Strijp, Santbergen, Kievits, Waas, Van Gils, Van der Pluijm, Pauwels, De Zeeuw en De Zeeuw.


Screenshot van website

Stamboom Strik - www.genealogieonline.nl/stamboom-strik

Een publicatie door Mannes Strik met gegevens over oa. de families Strik, De Vries, Van der Velde, Vos, Koops, Dalsem, Everts, Bralten, Pomper en Sickens.


Screenshot van website

Stamboom Strobbe - www.genealogieonline.nl/stamboom-strobbe

Een publicatie door Roger Strobbe met gegevens over oa. de families Strobbe, Alliet, Buydaert, Vooren, Van, Kimpe, Klansek, Lancker, Van, Baetens en Baetens.


Screenshot van website

Stamboom Stroo - www.genealogieonline.nl/stamboom-stroo

Een publicatie door P.C. Stroo met gegevens over oa. de families Stroo, Daane, Boogaard, De Rijcke, Groenleer, Theune, Maas, Schout, Van de Gruiter en Vos.


Screenshot van website

Stamboom Stroo Van der Leeuw - www.genealogieonline.nl/stamboom-stroo-van-der-leeuw

Een genealogische publicatie door Frans Stroo met gegevens over onder andere de families Stroo, Van der Leeuw, Koolen, Kroon, Van Wunnik, Dekker, De Rijcke, Theune en Suurmond.


Screenshot van website

Stamboom Stroom, Pruim, Bakker en Lohman - www.genealogieonline.nl/stamboom-stroom-pruim-bakker-lohman

Een publicatie door Marcel Van de Krol met gegevens over oa. de families Bakker, Stroom, Reus, Pruim, Pruym, Lohman, Van Spellen, Arnts, Ruiter en De Dottes.


Screenshot van website

Stamboom Strootman - www.genealogieonline.nl/stamboom-strootman

Een publicatie door Claudia Vreugdenhil met gegevens over oa. de families Strootman, Den Hollander, Hartman, Nagel, Wensink, Jans, Burgers, Smit, Lenting en Van de Meeberg.


Screenshot van website

Stamboom Stropken - www.genealogieonline.nl/stamboom-stropken

Een publicatie door G. de Ridder met gegevens over oa. de families De Ridder, Docquier, Vloeberghs, Von Wernich, Elsen, Taeymans, Schul, Havenith, Laudelout en Vaes.


Screenshot van website

Stamboom Struiksma - www.genealogieonline.nl/stamboom-struiksma

Een genealogische publicatie door Gerrit met gegevens over onder andere de families Struiksma, Dijkstra, Krips, Talsma, De Jong, Van der Meulen, Homsma, Meindertsma en Metzlar.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws