stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1121 - 1130 van 1252:

Stamboom Van der Sluis - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-sluis

Een publicatie door M. van der Sluis met gegevens over oa. de families Drielsma, Parsser, Van der Sluis, De Jong, Frank, Van Gelder, De Oude, Mogendorff, Hartog en Koekoek - Gigh.


Screenshot van website

Stamboom Van der Spek - Zuid Afrika - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-spek-zuid-afrikaNieuw!

Een genealogische publicatie door Marlene Algra met gegevens over onder andere de families Van der Spek, Gevers, Franz, Roos, Geldenhuys, Furstenburg, Coetzee, Schulz en Van der Beek.


Screenshot van website

Stamboom Van der Spoel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-spoel

Een publicatie door Danny van der Spoel met gegevens over oa. de families Van der Spoel, Van der Veen, Grolleman, Bredze, Velsen, Dijkstra, Diekmann, Fisher, Bouma en Nijland.


Screenshot van website

Stamboom Van der Stam - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-stam

Een publicatie door J. Pekdemir-de Vreugd met gegevens over oa. de families Van der Stam, Struivenberg, Gerrards, Antoon, Lippits, Van Dijk, Gerrits, Nuhof, Werkema en Neef.


Screenshot van website

Stamboom Van der Starre - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-starre

Een publicatie door Marcel van der Starre met gegevens over oa. de families Van der Starre, De Bruin, Smit, De Wilde, Van der Laar, Rowbos, Van Trigt, Zeeman, Metz en Lelie.


Screenshot van website

Stamboom Van der Stel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-stel

Een publicatie door Jenny Cockshull met gegevens over oa. de families Stel, Waal, Tholenaars, Van Stelboer, Stoep, Van Dongen, Horst, Stolk en Stolk.


Screenshot van website

Stamboom Van der Ster - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-ster

Een publicatie door P. van der Ster met gegevens over oa. de families Van der Ster, Van den Berg, Pijper, Glansbeek, Smits, Den Hartog, Thuis, Froolik, Van Braak en Jansonius.


Screenshot van website

Stamboom Van der Stoop - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-stoop

Een genealogische publicatie door P. van der Stoop met gegevens over oa. de families Van der Stoop, Hink, Korver, Borst, Huybens, Groen, Bes, Spaansen en Spaansen.


Screenshot van website

Stamboom Van der Straeten - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-straeten

Een publicatie door Van der Straeten met gegevens over oa. de families Van der Straeten, De Smedt, Heyvaert, Van den Bossche, Aelbrecht, De Ridder, Van Damme, Van Herbosch, Moens en Van Biesen.


Screenshot van website

Stamboom van familie Schmidt - www.hans-schmidt.nl

Deze tak van de familie Schmidt komt oorspronkelijk uit Duitse Lavelsloh. Zij zijn nakomelingen van Arend Smed ( 1627) geboren te Bohnhorst


Screenshot van websiteGenealogie nieuws