stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1141 - 1150 van 1286:

Stamboom Van der Schaft - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-schaft

Een publicatie door Andre van der Schaft met gegevens over oa. de families Van der Schaft, Sprong, Koorn, Groot, Werkhoven, Bakker, Van der Schaft Van Der, Valkengoed Van, Van Wissel en Schoen.


Screenshot van website

Stamboom Van der Scheer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-scheer

Een publicatie door P. Heres met gegevens over oa. de families Eilander, IJzerman, Logtenberg, Boeve, Van Olst, Van Ommen, Van Apeldoorn, Eikelboom, Mondria en Scholten.


Screenshot van website

Stamboom Van der Scheer - www.genealogieonline.nl/van-der-scheer-stamboom

Een publicatie door Simon van der Scheer met gegevens over oa. de families Vis, Van der Scheer, Van Gaal, Van Oevelen, Van den Bergh, Persoon, Van Opdorp, Dingemans, Van Loenen en Van der Lust.


Screenshot van website

Stamboom Van der Sluijs en Vloemans - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-sluijs-en-vloemans

Een genealogische publicatie door D.J. van der Sluijs met gegevens over onder andere de families Lamie, Vloemans, Van der Sluijs, Van Oostenbruggen, Stomphorst, Goené, Van Schaik, Landzaat en Gerritse.


Screenshot van website

Stamboom Van der Sluijs-Vloemans - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-sluijs-vloemans

Een publicatie door D.J. van der Sluijs met gegevens over oa. de families Vloemans, Lamie, Van der Sluijs, Van Schaik, Van Oostenbruggen, Gerritse, Schouten, Franken, Eijtinger en Grimmelikhuysen.


Screenshot van website

Stamboom Van der Sluis - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-sluis

Een publicatie door M. van der Sluis met gegevens over oa. de families Drielsma, Parsser, Van der Sluis, De Jong, Frank, Van Gelder, De Oude, Mogendorff, Hartog en Koekoek - Gigh.


Screenshot van website

Stamboom Van der Spek - Zuid Afrika - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-spek-zuid-afrika

Een genealogische publicatie door Marlene Algra met gegevens over onder andere de families Van der Spek, Gevers, Franz, Roos, Geldenhuys, Furstenburg, Coetzee, Schulz en Van der Beek.


Screenshot van website

Stamboom Van der Spoel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-spoel

Een publicatie door Danny van der Spoel met gegevens over oa. de families Van der Spoel, Van der Veen, Grolleman, Bredze, Velsen, Dijkstra, Diekmann, Fisher, Bouma en Nijland.


Screenshot van website

Stamboom Van der Stam - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-stam

Een publicatie door J. Pekdemir-de Vreugd met gegevens over oa. de families Van der Stam, Struivenberg, Gerrards, Antoon, Lippits, Van Dijk, Gerrits, Nuhof, Werkema en Neef.


Screenshot van website

Stamboom Van der Starre - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-starre

Een publicatie door Marcel van der Starre met gegevens over oa. de families Van der Starre, De Bruin, Smit, De Wilde, Van der Laar, Rowbos, Van Trigt, Zeeman, Metz en Lelie.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws