stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1171 - 1180 van 1325:

Stamboom Van der Sande - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-sande

Een publicatie door A. v.d. Sande met gegevens over oa. de families Van der Sanden, Van der Sande, Van der Zanden, Van de Sande, Op 't Sant, Van Vee, Van Veen, Verbeek, Vee en Dictus.


Screenshot van website

Stamboom Van Der Sanden,Visser,Hendriks - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-sanden

Een publicatie door Leo Van Der Sanden met gegevens over oa. de families Wils, Van Put, Visser, Van der Sanden, Meulders, Schenck, Hendriks, Pierre Houben, Michiel Hendriks en Cornelis Van Der Pol.


Screenshot van website

Stamboom Van der Schaal - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-schaal

Een publicatie door Frank van der Schaal met gegevens over oa. de families Van der Schaal, Schaeltje, Majoor, Smit, Burger, Gerbrants, Calis, Lammerts, Bakker en .


Screenshot van website

Stamboom Van der Schaar (Haarlem) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-schaar

Een publicatie door Paul van Meerwijk met gegevens over oa. de families Van der Schaar, Westra, Rodenboog, Schärer, Van der Plank, Schouten, Blankwater, Zeeman, Hägi en Treffers.


Screenshot van website

Stamboom Van der Schaft - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-schaft

Een publicatie door Andre van der Schaft met gegevens over oa. de families Van der Schaft, Sprong, Koorn, Groot, Werkhoven, Bakker, Van der Schaft Van Der, Valkengoed Van, Van Wissel en Schoen.


Screenshot van website

Stamboom Van der Scheer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-scheer

Een publicatie door P. Heres met gegevens over oa. de families Eilander, IJzerman, Logtenberg, Boeve, Van Olst, Van Ommen, Van Apeldoorn, Eikelboom, Mondria en Scholten.


Screenshot van website

Stamboom Van der Scheer - www.genealogieonline.nl/van-der-scheer-stamboom

Een publicatie door Simon van der Scheer met gegevens over oa. de families Vis, Van der Scheer, Van Gaal, Van Oevelen, Van den Bergh, Persoon, Van Opdorp, Dingemans, Van Loenen en Van der Lust.


Screenshot van website

Stamboom Van der Sluijs en Vloemans - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-sluijs-en-vloemans

Een genealogische publicatie door D.J. van der Sluijs met gegevens over onder andere de families Lamie, Vloemans, Van der Sluijs, Van Oostenbruggen, Stomphorst, Goené, Van Schaik, Landzaat en Gerritse.


Screenshot van website

Stamboom Van der Sluijs-Vloemans - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-sluijs-vloemans

Een publicatie door D.J. van der Sluijs met gegevens over oa. de families Vloemans, Lamie, Van der Sluijs, Van Schaik, Van Oostenbruggen, Gerritse, Schouten, Franken, Eijtinger en Grimmelikhuysen.


Screenshot van website

Stamboom Van der Sluis - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-sluis

Een publicatie door M. van der Sluis met gegevens over oa. de families Drielsma, Parsser, Van der Sluis, De Jong, Frank, Van Gelder, De Oude, Mogendorff, Hartog en Koekoek - Gigh.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws