stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1171 - 1180 van 1304:

Stamboom Van der Stoop - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-stoop

Een genealogische publicatie door P. van der Stoop met gegevens over oa. de families Van der Stoop, Hink, Korver, Borst, Huybens, Groen, Bes, Spaansen en Spaansen.


Screenshot van website

Stamboom Van der Straeten - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-straeten

Een publicatie door Van der Straeten met gegevens over oa. de families Van der Straeten, De Smedt, Heyvaert, Van den Bossche, Aelbrecht, De Ridder, Van Damme, Van Herbosch, Moens en Van Biesen.


Screenshot van website

Stamboom van familie Schmidt - www.hans-schmidt.nl

Deze tak van de familie Schmidt komt oorspronkelijk uit Duitse Lavelsloh. Zij zijn nakomelingen van Arend Smed ( 1627) geboren te Bohnhorst


Screenshot van website

Stamboom van familie Smit te Rotterdam - www.genealogieonline.nl/stamboom-smit-rotterdam

Een genealogische publicatie door Els Smit met gegevens over onder andere de families Jong De, Pama, Versnel, Smit, Visser, Brande(Brander) van Den, Herder, Heijkoop en Knobbe.


Screenshot van website

Stamboom Van het Schut - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-het-schut

Een publicatie door Marinus Stolk met gegevens over oa. de families Van het Schut, Bos, Evertsen, Roozenboom, Klomp, Meurs, Epping, Haazeleger, Van Beek en Van Deelen.


Screenshot van website

Stamboom Van Sandwijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-sandwijk

Een genealogische publicatie door Henk van Sandwijk met gegevens over onder andere de families Van Sandwijk, Van Zantwijk, Stekelenburg, Van Gorkom, Verlaine, Van Dijk, Van Santwijk, Feikema en Lohmann.


Screenshot van website

Stamboom Van Schaick - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schaick

Een publicatie door Herman Post met gegevens over oa. de families Van Schaick, Middelburg, Tettero, Persoon, Paalvast, Van Veen, Van Schaik, Van der Ven, Van der Spek en Van der Knaap.


Screenshot van website

Stamboom Van Schalkwijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schalkwijk

Een publicatie door Ries van Schalkwijk met gegevens over oa. de families Van Schalkwijk, Van der Zwan, Witmeijer, Van Schaik, Groh, Moebes (Meeuwis), Van der Mark, De Vries, Copijn en Ge(e)bel.


Screenshot van website

Stamboom Van Schendel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schendel

Een publicatie door Paul van Schendel met gegevens over oa. de families Schendel Van, Nederpel, Coevering Van De, Klaauw Van Der, Bergenhenegouwen, Meer Van Der, Winter, Knaapen, Gettinger en Putten Van.


Screenshot van website

Stamboom Van Schie - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schie

A genealogical publication by Joris van Schie with information about, among others, the families Augustinus, Van Schie, Steenvoorden, Witteman, Van Dam, De Ridder, Van Es, De Turck and Visser.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws