stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1191 - 1200 van 1318:

Stamboom Van Schendel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schendel

Een publicatie door Paul van Schendel met gegevens over oa. de families Schendel Van, Nederpel, Coevering Van De, Klaauw Van Der, Bergenhenegouwen, Meer Van Der, Winter, Knaapen, Gettinger en Putten Van.


Screenshot van website

Stamboom Van Schie - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schie

A genealogical publication by Joris van Schie with information about, among others, the families Augustinus, Van Schie, Steenvoorden, Witteman, Van Dam, De Ridder, Van Es, De Turck and Visser.


Screenshot van website

Stamboom Van Schip - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schip

Een publicatie door Gerard van Schip met gegevens over oa. de families Van Schip, Lieswijn, Van Bemmelen, Verhoeven, Verwaal, De Caluw.


Screenshot van website

Stamboom Van Schoonhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schoonhoven

Een genealogische publicatie door Jesse van Schoonhoven met gegevens over onder andere de families Van Schoonhoven, Sepers, Van Meer, Lammers, Broekhuis, Koetsier, Jonker, Veldhuis en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom Van Schoonhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-schoonhoven

Een genealogische publicatie door Willem van Schoonhoven met gegevens over onder andere de families Van Schoonhoven, Van Beek, Nab, Bos, Van Donkelaar, Hardeman, Brinkhuis, Van Veldhuijzen en Van Veldhuizen.


Screenshot van website

Stamboom Van Schoote - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schoote

Een genealogische publicatie door Thierry Van Schoote met gegevens over onder andere de families Van Schoote, Denis, Rajoelina, Havelange, Delporte, Matthei, H├ędiger, Randrianasolomanana en Degive.


Screenshot van website

Stamboom Van Schuylenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schuylenburg

Een genealogische publicatie door Robbert van Schuylenburg met gegevens over onder andere de families Van Schuylenburg, Waasdorp, Eenhoorn en Bron.


Screenshot van website

Stamboom Van Seters - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-seters

Een publicatie door Leo van den Bos met gegevens over oa. de families Van Seters, Koornneef, Van Soest, Jansen, Bakelaar, Van Oostenbrugge, Van Es, Koole, Van Dam en Mol.


Screenshot van website

Stamboom Van Sintmaartensdijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-sintmaartensdijk

Een publicatie door R. Schuurmans met gegevens over oa. de families Van Sintmaartensdijk, Sintmaartensdijk, Sintemaartensdijk, Van Eijk, Van Prooijen, Van Rij, Van Sintemaartensdijk, De Hoog, Bravenboer en Pijl.


Screenshot van website

Stamboom Van Sligter - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-sligter

Een publicatie door May van Sligter met gegevens over oa. de families Sligter, Roger De Campagnolle, Segers, Vrueh, Man, Bijl, Doorn, Elers, Scheffer en Jansz.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws