stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1181 - 1190 van 1324:

Stamboom Van der Spoel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-spoel

Een publicatie door Danny van der Spoel met gegevens over oa. de families Van der Spoel, Van der Veen, Grolleman, Bredze, Velsen, Dijkstra, Diekmann, Fisher, Bouma en Nijland.


Screenshot van website

Stamboom Van der Stam - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-stam

Een publicatie door J. Pekdemir-de Vreugd met gegevens over oa. de families Van der Stam, Struivenberg, Gerrards, Antoon, Lippits, Van Dijk, Gerrits, Nuhof, Werkema en Neef.


Screenshot van website

Stamboom Van der Starre - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-starre

Een publicatie door Marcel van der Starre met gegevens over oa. de families Van der Starre, De Bruin, Smit, De Wilde, Van der Laar, Rowbos, Van Trigt, Zeeman, Metz en Lelie.


Screenshot van website

Stamboom Van der Steen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-steen

Een genealogische publicatie door Johan van der Steen met gegevens over onder andere de families Van der Steen, Brederveld, Veen, Wagenaar, Van Dorp, Rumawas, Verschoor, Springeling en Den Draak.


Screenshot van website

Stamboom Van der Steen - www.genealogieonline.nl/van-der-steen-stamboom

Een genealogische publicatie door Saa Van der Steen met gegevens over onder andere de families Loonen, Beets, Van der Steen, De Ridder, Van Dwingelen, De Meijere, De Leeuw, Van Steen en De Boer.


Screenshot van website

Stamboom Van der Steen - De Ridder - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-steen-de-ridder

Een genealogische publicatie door Van der Steen met gegevens over onder andere de families Van der Steen, De Meijere, De Leeuw, Beets, De Ridder, Loonen, Van Dwingelen, De Boer en Dirven.


Screenshot van website

Stamboom Van der Stel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-stel

Een publicatie door Jenny Cockshull met gegevens over oa. de families Stel, Waal, Tholenaars, Van Stelboer, Stoep, Van Dongen, Horst, Stolk en Stolk.


Screenshot van website

Stamboom Van der Ster - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-ster

Een publicatie door P. van der Ster met gegevens over oa. de families Van der Ster, Van den Berg, Pijper, Glansbeek, Smits, Den Hartog, Thuis, Froolik, Van Braak en Jansonius.


Screenshot van website

Stamboom Van der Stoop - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-stoop

Een genealogische publicatie door P. van der Stoop met gegevens over oa. de families Van der Stoop, Hink, Korver, Borst, Huybens, Groen, Bes, Spaansen en Spaansen.


Screenshot van website

Stamboom Van der Straeten - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-straeten

Een publicatie door Van der Straeten met gegevens over oa. de families Van der Straeten, De Smedt, Heyvaert, Van den Bossche, Aelbrecht, De Ridder, Van Damme, Van Herbosch, Moens en Van Biesen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws