stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1151 - 1160 van 1264:

Stamboom Van Seters - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-seters

Een publicatie door Leo van den Bos met gegevens over oa. de families Van Seters, Koornneef, Van Soest, Jansen, Bakelaar, Van Oostenbrugge, Van Es, Koole, Van Dam en Mol.


Screenshot van website

Stamboom Van Sintmaartensdijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-sintmaartensdijk

Een publicatie door R. Schuurmans met gegevens over oa. de families Van Sintmaartensdijk, Sintmaartensdijk, Sintemaartensdijk, Van Eijk, Van Prooijen, Van Rij, Van Sintemaartensdijk, De Hoog, Bravenboer en Pijl.


Screenshot van website

Stamboom Van Sligter - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-sligter

Een publicatie door May van Sligter met gegevens over oa. de families Sligter, Roger De Campagnolle, Segers, Vrueh, Man, Bijl, Doorn, Elers, Scheffer en Jansz.


Screenshot van website

Stamboom Van Smeerdijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-smeerdijk

Een publicatie door W. van Smeerdijk met gegevens over oa. de families Van Smeerdijk, Mastenbroek, Vaandering, Koetsier, Van der Hoeven, Roos, De Pijper, Der Weduwen en Der Weduwen.


Screenshot van website

Stamboom Van Soeren - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-soeren

Een publicatie door B. van Soeren met gegevens over oa. de families Van Soeren, Van de Veen, Vernoij, Van Soeren (Zoeren), Koenen, Batavier, Van Diermen, Van de Biezen, Van Beek en Bakker.


Screenshot van website

Stamboom Van Soom - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-soom

Een publicatie door W. van Soom met gegevens over oa. de families Van Soom, Vloeberghs, Smits, Faes, Lasters, Possemiers, Verbaenen, De Laet, Joossens en Heyns.


Screenshot van website

Stamboom Van Spijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-spijk

Een publicatie door C. van Spijk met gegevens over oa. de families Van, Der, Staal, Drop, Jans, Don, Brouwer, De, Poot en Van Spijk.


Screenshot van website

Stamboom Van Sprundel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-sprundel

Een genealogische publicatie door A. van Sprundel met gegevens over onder andere de families Van Sprundel, Van Vliet, Nieuwlaat, Gijzen, Van Zundert, Konings, Van Ham, Van den Heiligenberg en Janssen.


Screenshot van website

Stamboom Van Staereling - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-staereling

Een publicatie door Edwin van Heuven van Staereling met gegevens over oa. de families Sterlincx, Van Steerling, Van Steerlingh, Van Staerling, Munninx, Steerlingh, Scholten, Kleinburg, Schardinel en Bastiaens.


Screenshot van website

Stamboom Van Steenis-Stoutenbeek - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-steenis-stoutenbeek

Een genealogische publicatie door Joost van Steenis met gegevens over onder andere de families Van Steenis, Van Hemert, Geerlichs, Van Franckenberg en Proschlitz, Stoutenbeek, Kentie, Geerling, De Joode en Swenker.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws