stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1151 - 1160 van 1286:

Stamboom Van der Steen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-steen

Een genealogische publicatie door Johan van der Steen met gegevens over onder andere de families Van der Steen, Brederveld, Veen, Wagenaar, Van Dorp, Rumawas, Verschoor, Springeling en Den Draak.


Screenshot van website

Stamboom Van der Steen - www.genealogieonline.nl/van-der-steen-stamboom

Een genealogische publicatie door Saa Van der Steen met gegevens over onder andere de families Loonen, Beets, Van der Steen, De Ridder, Van Dwingelen, De Meijere, De Leeuw, Van Steen en De Boer.


Screenshot van website

Stamboom Van der Steen - De Ridder - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-steen-de-ridder

Een genealogische publicatie door Van der Steen met gegevens over onder andere de families Van der Steen, De Meijere, De Leeuw, Beets, De Ridder, Loonen, Van Dwingelen, De Boer en Dirven.


Screenshot van website

Stamboom Van der Stel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-stel

Een publicatie door Jenny Cockshull met gegevens over oa. de families Stel, Waal, Tholenaars, Van Stelboer, Stoep, Van Dongen, Horst, Stolk en Stolk.


Screenshot van website

Stamboom Van der Ster - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-ster

Een publicatie door P. van der Ster met gegevens over oa. de families Van der Ster, Van den Berg, Pijper, Glansbeek, Smits, Den Hartog, Thuis, Froolik, Van Braak en Jansonius.


Screenshot van website

Stamboom Van der Stoop - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-stoop

Een genealogische publicatie door P. van der Stoop met gegevens over oa. de families Van der Stoop, Hink, Korver, Borst, Huybens, Groen, Bes, Spaansen en Spaansen.


Screenshot van website

Stamboom Van der Straeten - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-straeten

Een publicatie door Van der Straeten met gegevens over oa. de families Van der Straeten, De Smedt, Heyvaert, Van den Bossche, Aelbrecht, De Ridder, Van Damme, Van Herbosch, Moens en Van Biesen.


Screenshot van website

Stamboom van familie Schmidt - www.hans-schmidt.nl

Deze tak van de familie Schmidt komt oorspronkelijk uit Duitse Lavelsloh. Zij zijn nakomelingen van Arend Smed ( 1627) geboren te Bohnhorst


Screenshot van website

Stamboom van familie Smit te Rotterdam - www.genealogieonline.nl/stamboom-smit-rotterdam

Een genealogische publicatie door Els Smit met gegevens over onder andere de families Jong De, Pama, Versnel, Smit, Visser, Brande(Brander) van Den, Herder, Heijkoop en Knobbe.


Screenshot van website

Stamboom Van het Schut - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-het-schut

Een publicatie door Marinus Stolk met gegevens over oa. de families Van het Schut, Bos, Evertsen, Roozenboom, Klomp, Meurs, Epping, Haazeleger, Van Beek en Van Deelen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws