stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1161 - 1170 van 1286:

Stamboom Van Sandwijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-sandwijk

Een genealogische publicatie door Henk van Sandwijk met gegevens over onder andere de families Van Sandwijk, Van Zantwijk, Stekelenburg, Van Gorkom, Verlaine, Van Dijk, Van Santwijk, Feikema en Lohmann.


Screenshot van website

Stamboom Van Schaick - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schaick

Een publicatie door Herman Post met gegevens over oa. de families Van Schaick, Middelburg, Tettero, Persoon, Paalvast, Van Veen, Van Schaik, Van der Ven, Van der Spek en Van der Knaap.


Screenshot van website

Stamboom Van Schalkwijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schalkwijk

Een publicatie door Ries van Schalkwijk met gegevens over oa. de families Van Schalkwijk, Van der Zwan, Witmeijer, Van Schaik, Groh, Moebes (Meeuwis), Van der Mark, De Vries, Copijn en Ge(e)bel.


Screenshot van website

Stamboom Van Schendel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schendel

Een publicatie door Paul van Schendel met gegevens over oa. de families Schendel Van, Nederpel, Coevering Van De, Klaauw Van Der, Bergenhenegouwen, Meer Van Der, Winter, Knaapen, Gettinger en Putten Van.


Screenshot van website

Stamboom Van Schie - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schie

A genealogical publication by Joris van Schie with information about, among others, the families Augustinus, Van Schie, Steenvoorden, Witteman, Van Dam, De Ridder, Van Es, De Turck and Visser.


Screenshot van website

Stamboom Van Schip - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schip

Een publicatie door Gerard van Schip met gegevens over oa. de families Van Schip, Lieswijn, Van Bemmelen, Verhoeven, Verwaal, De Caluw.


Screenshot van website

Stamboom Van Schoonhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schoonhoven

Een genealogische publicatie door Jesse van Schoonhoven met gegevens over onder andere de families Van Schoonhoven, Sepers, Van Meer, Lammers, Broekhuis, Koetsier, Jonker, Veldhuis en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom Van Schoonhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-schoonhoven

Een genealogische publicatie door Willem van Schoonhoven met gegevens over onder andere de families Van Schoonhoven, Van Beek, Nab, Bos, Van Donkelaar, Hardeman, Brinkhuis, Van Veldhuijzen en Van Veldhuizen.


Screenshot van website

Stamboom Van Schoote - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schoote

Een genealogische publicatie door Thierry Van Schoote met gegevens over onder andere de families Van Schoote, Denis, Rajoelina, Havelange, Delporte, Matthei, H├ędiger, Randrianasolomanana en Degive.


Screenshot van website

Stamboom Van Schuylenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-schuylenburg

Een genealogische publicatie door Robbert van Schuylenburg met gegevens over onder andere de families Van Schuylenburg, Waasdorp, Eenhoorn en Bron.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws