stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1131 - 1140 van 1263:

Stamboom Van der Starre - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-starre

Een publicatie door Marcel van der Starre met gegevens over oa. de families Van der Starre, De Bruin, Smit, De Wilde, Van der Laar, Rowbos, Van Trigt, Zeeman, Metz en Lelie.


Screenshot van website

Stamboom Van der Steen - De Ridder - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-steen-de-ridder

Een genealogische publicatie door Van der Steen met gegevens over onder andere de families Van der Steen, De Meijere, De Leeuw, Beets, De Ridder, Loonen, Van Dwingelen, De Boer en Dirven.


Screenshot van website

Stamboom Van der Stel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-stel

Een publicatie door Jenny Cockshull met gegevens over oa. de families Stel, Waal, Tholenaars, Van Stelboer, Stoep, Van Dongen, Horst, Stolk en Stolk.


Screenshot van website

Stamboom Van der Ster - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-ster

Een publicatie door P. van der Ster met gegevens over oa. de families Van der Ster, Van den Berg, Pijper, Glansbeek, Smits, Den Hartog, Thuis, Froolik, Van Braak en Jansonius.


Screenshot van website

Stamboom Van der Stoop - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-stoop

Een genealogische publicatie door P. van der Stoop met gegevens over oa. de families Van der Stoop, Hink, Korver, Borst, Huybens, Groen, Bes, Spaansen en Spaansen.


Screenshot van website

Stamboom Van der Straeten - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-straeten

Een publicatie door Van der Straeten met gegevens over oa. de families Van der Straeten, De Smedt, Heyvaert, Van den Bossche, Aelbrecht, De Ridder, Van Damme, Van Herbosch, Moens en Van Biesen.


Screenshot van website

Stamboom van familie Schmidt - www.hans-schmidt.nl

Deze tak van de familie Schmidt komt oorspronkelijk uit Duitse Lavelsloh. Zij zijn nakomelingen van Arend Smed ( 1627) geboren te Bohnhorst


Screenshot van website

Stamboom van familie Smit te Rotterdam - www.genealogieonline.nl/stamboom-smit-rotterdam

Een genealogische publicatie door Els Smit met gegevens over onder andere de families Jong De, Pama, Versnel, Smit, Visser, Brande(Brander) van Den, Herder, Heijkoop en Knobbe.


Screenshot van website

Stamboom Van het Schut - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-het-schut

Een publicatie door Marinus Stolk met gegevens over oa. de families Van het Schut, Bos, Evertsen, Roozenboom, Klomp, Meurs, Epping, Haazeleger, Van Beek en Van Deelen.


Screenshot van website

Stamboom Van Sandwijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-sandwijk

Een genealogische publicatie door Henk van Sandwijk met gegevens over onder andere de families Van Sandwijk, Van Zantwijk, Stekelenburg, Van Gorkom, Verlaine, Van Dijk, Van Santwijk, Feikema en Lohmann.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws