stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1111 - 1120 van 1258:

Stamboom Van de Sande - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-sande

Een publicatie door J. van de Sande met gegevens over oa. de families De Sande, De Leijer, Van Heesch, Vorselaars, Van Krieken, Appels, De Graaf, Van Dongen, Schuermans en De Bresser.


Screenshot van website

Stamboom Van de Sanden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-sanden

Een publicatie door P. van Iersel met gegevens over oa. de families Kolen, Van de Sanden, Van de Sande, Van de Sande(N), Zebregs, Van Loon, Klijsen, De Beer, De Kok en Van Bavel.


Screenshot van website

Stamboom Van de Schepop - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-schepop

Een publicatie door Rob van de Schepop met gegevens over oa. de families Van de Schepop, Bosman, Bosch, Nijmeijer, Timmerije, Denekamp, Zwerenburg, Ligtenberg, Dekker en Spanheim.


Screenshot van website

Stamboom Van de Streek - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-streek

Een publicatie door H. van de Streek met gegevens over oa. de families Westera, Van de Streek, Kroon, Westra, Van 't Land, Vande Streek, Van Dijk, Gerrits, Willems en Van der Streek.


Screenshot van website

Stamboom Van der Sande - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-sande

Een publicatie door A. v.d. Sande met gegevens over oa. de families Van der Sanden, Van der Sande, Van der Zanden, Van de Sande, Op 't Sant, Van Vee, Van Veen, Verbeek, Vee en Dictus.


Screenshot van website

Stamboom Van Der Sanden,Visser,Hendriks - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-sanden

Een publicatie door Leo Van Der Sanden met gegevens over oa. de families Wils, Van Put, Visser, Van der Sanden, Meulders, Schenck, Hendriks, Pierre Houben, Michiel Hendriks en Cornelis Van Der Pol.


Screenshot van website

Stamboom Van der Schaal - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-schaal

Een publicatie door Frank van der Schaal met gegevens over oa. de families Van der Schaal, Schaeltje, Majoor, Smit, Burger, Gerbrants, Calis, Lammerts, Bakker en .


Screenshot van website

Stamboom Van der Schaar (Haarlem) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-schaar

Een publicatie door Paul van Meerwijk met gegevens over oa. de families Van der Schaar, Westra, Rodenboog, Schärer, Van der Plank, Schouten, Blankwater, Zeeman, Hägi en Treffers.


Screenshot van website

Stamboom Van der Schaft - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-schaft

Een publicatie door Andre van der Schaft met gegevens over oa. de families Van der Schaft, Sprong, Koorn, Groot, Werkhoven, Bakker, Van der Schaft Van Der, Valkengoed Van, Van Wissel en Schoen.


Screenshot van website

Stamboom Van der Scheer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-scheer

Een publicatie door P. Heres met gegevens over oa. de families Eilander, IJzerman, Logtenberg, Boeve, Van Olst, Van Ommen, Van Apeldoorn, Eikelboom, Mondria en Scholten.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws