stamboomgids

Familienamen » S

Websites 1101 - 1110 van 1307:

Stamboom Struiksma - www.genealogieonline.nl/stamboom-struiksma

Een genealogische publicatie door Gerrit met gegevens over onder andere de families Struiksma, Dijkstra, Krips, Talsma, De Jong, Van der Meulen, Homsma, Meindertsma en Metzlar.


Screenshot van website

Stamboom Struycken - www.genealogieonline.nl/stamboom-struycken

Een genealogische publicatie door H. J. M. Struycken met gegevens over onder andere de families Keijsers, Terwindt, Feldbrugge, Poels, Struycken, Bentinck, Van Spaendonck, Vroom en Van Ittersum.


Screenshot van website

Stamboom Stufken - www.genealogieonline.nl/stamboom-stufken

Een publicatie door Jan Stufken met gegevens over oa. de families Stufken, Ballast, Dalm, Drogt, Van de Graaf, Mulder, Stuffken, Bos, Van de Hel en Buitenhuis.


Screenshot van website

Stamboom Stufkens - www.genealogieonline.nl/stamboom-stufkens

Een publicatie door Dennis Stufkens met gegevens over oa. de families Stufkens, Boudin, Van der Hoff, Van 't Hoff, Egberts, Van Leent, Best, Lobatto en Lobatto.


Screenshot van website

Stamboom Stuijt - www.genealogieonline.nl/stamboom-stuijt

Een publicatie door Dirk Masselink met gegevens over oa. de families Stuijt, Wortel, Van Baar, Renckens, Stuijt (Stuijdt), Bibo, Koopman, Berkhout, Van Diepen en Karels.


Screenshot van website

Stamboom Stuijver - www.genealogieonline.nl/stamboom-stuijver

Een publicatie door Hanneke Stuijver met gegevens over oa. de families Stuijver, Van der Stam, Vlug, De Boer, Ketelaar, Hazelager, De Beer, Haarman, Saras en Lucassen.


Screenshot van website

Stamboom Stuivenberg - www.genealogieonline.nl/stamboom-stuivenberg

Een genealogische publicatie door Enoch Stuivenberg met gegevens over onder andere de families Jans, De Jong, De Vries, Stuivenberg, De Graaf, Diepeveen, Pool, Slotboom en Van der Veur.


Screenshot van website

Stamboom Stumpf - www.genealogieonline.nl/stamboom-stumpf

Een publicatie door R. Mostert met gegevens over oa. de families Stumpf, Stumpff, Van Kempen, Smits, Van Erp Taalman Kip, Van Osch, De Vries, Van Kol, Scott en Muller.


Screenshot van website

Stamboom Stupers - www.bmeijs.nl/PG-Uitvoer/stupers/stupers-frm3.htm

Stamboom Stupers


Screenshot van website

Stamboom Sturk - www.genealogieonline.nl/stamboom-sturk

Een publicatie door E. Sanders met gegevens over oa. de families Sturk, Groen, Valk, Van der Wolt, Kraft, Krigee, Jonker, Heijn, Raap en Schmidt.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws