stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » S

Websites 231 - 240 van 1483:

www.genealogieonline.nl/genealogie-spekreijse

Genealogie Spekreijse

Een genealogische publicatie door Jan van de Venn met gegevens over onder andere de families Spekreijse, Lammertink, Van Herk, Peeze, Lucassen, Woolderink, Wientjes, Ter Haer en Ensink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-spier

Genealogie Spier

Een publicatie door J. Vomberg met gegevens over oa. de families Spier, Cohen, Jacobs, Van Delft, Philips, Frankfort, De Vries, Schaap, Linnewiel en Veltman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-spierenburg

Genealogie Spierenburg

Een publicatie door G. Spierenburg met gegevens over oa. de families Spierenburg, Van Dijk, Van der Ende, Van Leeuwen, Van den Berg, De Jong, De Groot, Van Dam, Van der Vliet en Mastenbroek.


Screenshot van website

www.huiberts.info

Genealogie Spijkman

Via huiberts.info wordt informatie gegeven over het onderzoek naar de voorouders van Willem Spijkman (* 15-02-1915 ? 26-11-1974).


Screenshot van website

genealogie-spin.yellowdog.nl

Genealogie Spin

In deze genealogische beschrijving staan de nakomelingen van Albert Hendriks en Roelofje Jans centraal. In 1762 stichtten zij een gezin in Zuidveen, een dorp nabij Steenwijk dat zijn ontstaan dankt aan de turfafgravingen die er al vanaf de 14de eeuw plaatsvonden. Het is het verhaal van een eenvoudige familie van landarbeiders, boerenknechten, dienstmeiden en eenvoudige werklieden. Hardwerkende mensen die weinig ontwikkeld waren en in tamelijk armoedige omstandigheden leefden. Het dunbevolkte, landelijke grensgebied van Overijssel, Drenthe en Friesland was hun leef- en werkomgeving. Veel voorkomende namen in deze genealogie: Spin, Orsel, Oosterhof, Mulder, Munsterman, Spitse, Piest, Schokker, Damhuis, Sloot, Gerrits, Akse, Lepping.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-sprengers

Genealogie Sprengers

Een genealogische publicatie door Richard Sprengers met gegevens over onder andere de families Sprengers, Ober, Min, Admiraal, Vester, Rijke, Kievit, Stuijfbergen en Groot.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-sproet

Genealogie Sproet

Een genealogische publicatie door Sproet1968 met gegevens over onder andere de families Sproet, Van Zal, Pieterse, Pieterse, Onclin, Largeron, Van Meetelen, Manin en De Vreij.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-stap

Genealogie Stap

Een genealogische publicatie door J. P. Stap met gegevens over onder andere de families Stap, Gerbens, Stepp, De Jong, Bokma, Dijkstra, Van der Ploeg, Van Dijk en Andringa.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-stevers

Genealogie Ste(e)vers

Een publicatie door P.Stevers met gegevens over oa. de families Steevers, Stevers, Vingerhoets, Oudejans, Donders, Spil, Grooteman, De Beer, De Leeuw en Bakker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-steenbeek

Genealogie Steenbeek

Een genealogische publicatie door Tiemen Steenbeek met gegevens over onder andere de families Steenbeek, Schut, De Ruijter, Boot, Hanse, Ringelberg, Van Rooijen, De Leeuw & Reijnders.


Screenshot van website