stamboomgids

Familienamen » S

Websites 261 - 270 van 1264:

Kwartierstaat Jan Schrijver - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-jan-schrijver

Een publicatie door Nel Pannekoek met gegevens over oa. de families De Kok, Murre, Smit, Van Boven, Welleman, Otte, Westveer, Wiskerke en Wiskerke.


Screenshot van website

Kwartierstaat Johan De Smedt - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-johan-de-smedt

Een publicatie door Michel de Smedt met gegevens over oa. de families De Smedt, Oosters, De Smet, Geerts, Laneau, Sieben, De Boeck, Huysegoms, De Vos en Meert.


Screenshot van website

Kwartierstaat John van Schaijk - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-john-van-schaijk

Een publicatie door John van Schaijk met gegevens over oa. de families Der Franken, Voets, Van Lotharingen, Van het Romeinse Rijk, Joosten, Van Amstel, Van Bourgondie, Wouters, Jansen en Van Thuringen.


Screenshot van website

Kwartierstaat Marco Snoeren - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-marco-snoeren

Een publicatie door H. Verbeek met gegevens over oa. de families Van Leeuwen, Van Rijn, Van der Geest, Romeijn, Kouwenhoven, Verbeek, Snoeren, Van der Helm, Van der Meer en Van Veen.


Screenshot van website

Kwartierstaat Marie Stolzenbach - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-marie-stolzenbach

Een genealogische publicatie door Jan van Hoek met gegevens over onder andere de families Van Hoek, Stolzenbach,Krelot, Hulsebos, Bieri, Van Beusekom, Roos en Schagen.


Screenshot van website

Kwartierstaat Pieternella Soldaat - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-pieternella-soldaat

Een publicatie door A. Oosterbroek met gegevens over oa. de families Visbeen, Soldaat, Nijdam, Molenaar, Gestel, Bousema, Noorman, Van der Vliet, Van Es en Schravelaar.


Screenshot van website

Kwartierstaat Rene Charles Stoevelaar - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-rene-charles-stoevelaar

Een publicatie door Nel Pannekoek met gegevens over oa. de families Dalebout, Kerdel, Stoevelaar, Van Wingerden, Bakker, Albers, Welmers, Van Wijngaarden, Zandman en Wegerif.


Screenshot van website

Kwartierstaat Rens Stroo - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-rens-stroo

Een publicatie door David Stroo met gegevens over oa. de families Verhage, Stroo, Coppoolse, Wisse, Back, Riemens, Vendeville, Houterman, Geschiere en Kodde.


Screenshot van website

Kwartierstaat Schaapman Boksen, Prins, Hollander, van Spijker, Bakker, Wolf - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-schaapman-boksen

Een publicatie door Albert Allema met gegevens over oa. de families Prins, Schaapman, Boksen, Coster, Groenewegen, Smit, Keyseroom, Boxen, Van Eelen en Bakker.


Screenshot van website

Kwartierstaat Scheijven-Koch - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-scheijven-koch

Een publicatie door Rens Scheijven met gegevens over oa. de families Absil, Heijnen, Gevers, Van Cronenburg, Van Leeuwen, Janssen, Meens, Van Gerwen, Joosten en Thijssen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws