stamboomgids

Familienamen » S

Websites 291 - 300 van 1277:

Kwartierstaat Vermaat - Van den Born - Winter - Schaap - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-vermaat

Een publicatie door Peter J.R. Vermaat met gegevens over oa. de families Jans, Mamikonian, Van Saksen, Van Armenie, Van Assyrie, Van Beieren, Der Franken, Van Macedonie, Van Bosporus en Van Perzie.


Screenshot van website

Kwartierstaten Willemijn & Josephine Suurmond - www.genealogieonline.nl/kwartierstaten-willemijn-en-josephine-suurmond ...

Een publicatie door L.J. Suurmond met gegevens over oa. de families Suurmond, De Koster, Van der Heijdt, Van der Werff, Surmond, Van der Molen, Wessels, Oosterbeek, Eikelenboom en De Groot.


Screenshot van website

Linda B Sulzen Familytree 2014 - www.genealogieonline.nl/sulzen-familytree

Een publicatie door Linda B Sulzen met gegevens over oa. de families Price, Gregory, Rackley, Gray, Autrey, Smith, Shands, Gaylor en Gaylor.


Screenshot van website

Maria Elisabeth Smith - Ancestry - Hamburg - www.genealogieonline.nl/maria-elisabeth-smith-ancestry-hamburg

A genealogical publication by Heering-Ahnenforschung with information about, among others, the families De Dobbeler, Lenglez, Cornelissen, Lenglez Gen. Engels, Engels, De l'escaille and Nopere.


Screenshot van website

Mijn voorgeslacht - Slingerland - www.genealogieonline.nl/voorgeslacht-slingerland

Een publicatie door Peter Slingerland met gegevens over oa. de families Slingerland, Slingerlant, Van Leeuwen, Immerzeel, Boer, Rietkerk, Schut, Jager, Eising en Jans.


Screenshot van website

Nageslacht Doeke Ritskes (Smeding) - www.genealogieonline.nl/nageslacht-doeke-ritskes-smeding

Een publicatie door Lars van der Heide met gegevens over oa. de families Smeding, Van der Meer, De Jong, Van der Heide, Dirksen, Bruining, Postma, Oltmans en Oltmans.


Screenshot van website

Nageslacht Spits - www.genealogieonline.nl/nageslacht-spits

Een publicatie door M. van den Berg met gegevens over oa. de families Van Keulen, Broek, Van der Lugt, Van Duffelen, Van Galen, Van Rossen, Spits, Berghout, Van Heusden en Boon.


Screenshot van website

Nakomelingen boerderij Schoneveld Colmschate - www.genealogieonline.nl/nakomelingen-boerderij-schoneveld-colmschate

Een publicatie door Jan Schoneveld met gegevens over oa. de families Schoneveld, Braakhekke, Bomhof, Jansen, Schipper, Nijman, Van Leeuwen, Ebbers en Ebbers.


Screenshot van website

Nakomelingen van Evert Swaeveringe (Swaving) - www.genealogieonline.nl/nakomelingen-evert-swaeveringe

Een publicatie door Aat Oosterbroek met gegevens over oa. de families Swaving, Zwaving, Swaveringe, Bakker, Ferber, Bekkering, Swavening, De Jong, Hidding en Soldaat.


Screenshot van website

Nakomelingen vanaf de boerderij Schoneveld in Laren (Gld) en Barchem (Gld) - www.genealogieonline.nl/nakomelingen-schoneveld

Een publicatie door J.A. Schoneveld met gegevens over oa. de families Schoneveld, Schonevelt, Lenderink, Pasman, Bargeman, Eggink, Hietkamp, Nijenhuis, Olthof en Stegeman.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws