stamboomgids

Familienamen » S

Websites 291 - 300 van 1253:

Kwartierstaat Van der Sman - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-van-der-sman

Een publicatie door Ria Hendriks met gegevens over oa. de families Hendriks, Van der Wal, Biermans, Van Egmond, Liebeton, Duchateau, De Bruijn, Willemsen, Van Eijndhoven en Verkuijl.


Screenshot van website

Kwartierstaat van M. Schram - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-m-schram

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families SCHRAM, JONG, 't, DULST, van, KOESE, DRIEL, van, VISSER, PRINS, EIJK, van den en EIJK, van den.


Screenshot van website

Kwartierstaat van Maria Theodora Lidwina Sanders - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-maria-theodora-lidwina-sanders

Een genealogische publicatie door W.F.H. Naudin ten Cate met gegevens over onder andere de families Sanders, Van de Beeten, Berends, Burgers, Corbeek, Greven, Rutjes, Welling, Nass, Engelen, Van Eekeren, Looijschelder en Jansen.


Screenshot van website

Kwartierstaat van Max van der Stoel, de minister - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-max-van-der-stoel

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van der Stoel, Stoel, Hoogeveen, Van Veldhuijzen van Zanten, Griffioen, Los, Van 't Wout, Slecht, Van Esch en Kooij.


Screenshot van website

Kwartierstaat Vermaat - Van den Born - Winter - Schaap - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-vermaat

Een publicatie door Peter J.R. Vermaat met gegevens over oa. de families Jans, Mamikonian, Van Saksen, Van Armenie, Van Assyrie, Van Beieren, Der Franken, Van Macedonie, Van Bosporus en Van Perzie.


Screenshot van website

Kwartierstaten Willemijn & Josephine Suurmond - www.genealogieonline.nl/kwartierstaten-willemijn-en-josephine-suurmond ...

Een publicatie door L.J. Suurmond met gegevens over oa. de families Suurmond, De Koster, Van der Heijdt, Van der Werff, Surmond, Van der Molen, Wessels, Oosterbeek, Eikelenboom en De Groot.


Screenshot van website

Linda B Sulzen Familytree 2014 - www.genealogieonline.nl/sulzen-familytree

Een publicatie door Linda B Sulzen met gegevens over oa. de families Price, Gregory, Rackley, Gray, Autrey, Smith, Shands, Gaylor en Gaylor.


Screenshot van website

Mijn voorgeslacht - Slingerland - www.genealogieonline.nl/voorgeslacht-slingerland

Een publicatie door Peter Slingerland met gegevens over oa. de families Slingerland, Slingerlant, Van Leeuwen, Immerzeel, Boer, Rietkerk, Schut, Jager, Eising en Jans.


Screenshot van website

Nageslacht Doeke Ritskes (Smeding) - www.genealogieonline.nl/nageslacht-doeke-ritskes-smeding

Een publicatie door Lars van der Heide met gegevens over oa. de families Smeding, Van der Meer, De Jong, Van der Heide, Dirksen, Bruining, Postma, Oltmans en Oltmans.


Screenshot van website

Nageslacht Spits - www.genealogieonline.nl/nageslacht-spits

Een publicatie door M. van den Berg met gegevens over oa. de families Van Keulen, Broek, Van der Lugt, Van Duffelen, Van Galen, Van Rossen, Spits, Berghout, Van Heusden en Boon.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws