stamboomgids

Familienamen » S

Websites 321 - 330 van 1304:

Parenteel Johann Heinrich Schepers - www.genealogieonline.nl/parenteel-johann-heinrich-schepers

Een genealogische publicatie door Gerhard Fischer met gegevens over onder andere de families Schepers, Scheepers, Berendsen, Heller, Poker, Zomer, Fischer, Scholte en Tieben.


Screenshot van website

Parenteel Johannes van Spanje - www.genealogieonline.nl/parenteel-johannes-van-spanje

Een publicatie door B. van Spanje met gegevens over oa. de families Van Spanje, Van Spanjen, De Bruijn, Van Vulpen, Van Riet, Sluijs, Van Galen, Van Leeuwen, Dijkers en Ruysenaars.


Screenshot van website

Parenteel Peter Schutten - www.genealogieonline.nl/parenteel-peter-schutten

Een publicatie door Dirk Schütten met gegevens over oa. de families Dekker, Schutten, Ter Avest, Verheul, De Weert, Wullink, Graftdijk, Besemer, Van Steenbeek en Bezemer.


Screenshot van website

Parenteel Schoofs - www.genealogieonline.nl/parenteel-schoofs

Een publicatie door E. van Houtum-Swalen met gegevens over oa. de families Ooms, Schoofs, Van Dooren, Van Stiphout, Van Loenhout, Van de Ven, Coppelmans, Smolders, Van Doorn en Van Doren.


Screenshot van website

Parenteel Schoonenwolf - www.genealogieonline.nl/parenteel-schoonenwolf

Een publicatie door Piet van der Veen met gegevens over oa. de families Schoonenwolf, Manooij, Kant, Sardet, Smits, Vermeulen, Keunig, Josselet, Sipon Kant en Vels.


Screenshot van website

Parenteel Schrier - www.genealogieonline.nl/parenteel-schrier

Een publicatie door Jaap van Tuyll met gegevens over oa. de families Schrier, De Jonge, Vogelaar, De Waal, Verburg, Serier, Post, Van 't Noordende, Bolle en Korteknie.


Screenshot van website

Parenteel Schuuring - www.genealogieonline.nl/parenteel-schuuring

Een publicatie door Jaap van Tuyll met gegevens over oa. de families Schuuring, Schuurings, Van Tuyll, Van Tuijll, Kriek, Beugelink, Van Wallene, Van Es, Arnold en Oelrich.


Screenshot van website

Parenteel Schuurman - www.genealogieonline.nl/parenteel-schuurman

Een publicatie door Annebeth Schuurman met gegevens over oa. de families Schuurman, Eenink, Roenhorst, Lammers, Massen, Hofs, Wisselink, Ruesink, Helmink en Ter Beest.


Screenshot van website

Parenteel Seelen - www.genealogieonline.nl/parenteel-seelen

Een publicatie door E.M.K. Tol met gegevens over oa. de families Seelen, Zeelen, Van Rossum, De Leeuw, Hermans, Van Leeuwen, Hendriks, Knippenbergh, Janssen en Van Weijenberg.


Screenshot van website

Parenteel Sint - www.genealogieonline.nl/parenteel-sint

Een publicatie door R. Sint met gegevens over oa. de families Sint, Dhont, Eng, Bakker, Visser, Beets, Van Coppenolle, Blom, Volger en De Boer.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws