stamboomgids

Familienamen » S

Websites 351 - 360 van 1318:

Pieter Jansz. Schouten te Leiden - www.genealogieonline.nl/pieter-jansz-schouten

Een publicatie door Jaap Schouten met gegevens over oa. de families Schouten, De Moor, Colombier, Kest, De Rave, Jacobsdr., Batemans, Den Oosterling, De Hont en Schout.


Screenshot van website

Rijk van Nijmegen - www.rijkverleden.nl

Te vinden zijn ook kwartieren van overgrootouders Swartjes - van Wezel, Moorman - de Man, Bentvelzen - Laan, Kortenbach - Hillenaar.


Screenshot van website

Royal Stewart Family Tree - www.genealogieonline.nl/royal-stewart-family-tree

A genealogical publication by Amanda Yvonne Annie Bella with information about, among others, the families Stewart, Ferrier, Taylor, Anderson, Cameron, Perkins, Carpenter, Wilce and Campbell.


Screenshot van website

Ruud Sint - GeneaNet - gw1.geneanet.org/index.php3?b=rsint

Stamboom van Ruud Sint


Screenshot van website

Ruud Stuurman - An Kolenbrander - www.stuurmankolenbrander.nl

Stamboom van de familie Stuurman en afstammelingen van Sije Sipkes uit Noordwolde. Stamboom van de familie Colenbrander, Kolenbrander, Koolenbrander, van Hecking Colenbrander en van Berck Colenbrander en aanverwante families uit de Achterhoek.


Screenshot van website

S(e)egers - www.fam-seegers.nl

Familie Se(e)gers. eerste bekende voorouders uit Haalderen (Gendt) Gelderland


Screenshot van website

Sabin family tree - www.genealogieonline.nl/sabin-family-tree

A genealogical publication by Glenn Sabin with information about, among others, the families Sabin, Sabean, Mullen, Thayer, Whitney, Gillis, Carpenter, Millard and Adams.


Screenshot van website

Sacré - sacrees.blogspot.nl

Dat mijn voorouders uit Frankrijk kwamen heb ik altijd wel gedacht. Maar dat ik tijdens de zoektocht steeds weer voor zulke verrassingen kwam te staan verwachtte ik niet. Al sinds 1988 heb ik als hobby genealogie, vroeger veel naar archieven, maar tegenwoordig dank zij internet is er veel over de tijd waarin mijn voorouders leefden, werkten, en van streek tot streek trokken te vinden. Ik hou niet van alleen maar een naam en een datum, maar hoop dat door de verhalen de geschiedenis gaat leven


Screenshot van website

Salm, van der - lvds0.tripod.com


Screenshot van website

Samboom Van Santen en Buma - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-santen-en-buma

Een publicatie door Remco van Santen met gegevens over oa. de families Datetest, De Kruijk, Van Santen, Kruijk Verdool, Verdool, De Leeuw, Buma, Kroon, Van Wijk en Kruijk.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws