stamboomgids

Familienamen » S

Websites 301 - 310 van 1340:

Kwartierstaat van Albert Johan Egbert Smith - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-albert-johan-egbert-smith

Een genealogische publicatie door Albert Smith met gegevens over onder andere de families Piccardt, Steenhuisen, Smith, Lieftinck, Wieringa, Van der Veen, Pauw, Van Leeuwen en Verhaven.


Screenshot van website

Kwartierstaat Van der Sluis en De Oude - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-van-der-sluis-en-de-oude

Een publicatie door Marcel van der Sluis met gegevens over oa. de families Drielsma, Weijl, Van der Sluis, De Oude, Cohen, Drilsma, Boas, Van Gelder, De Jong en Mulders.


Screenshot van website

Kwartierstaat Van der Sluis/Oltmans - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-van-der-sluis-oltmans

Een publicatie door Henk Rolvink met gegevens over oa. de families Fooken, Oltmans, De Vries, Fokkens, Jans, Venema, Geerts, Jager, Sikkens en Dijkstra.


Screenshot van website

Kwartierstaat Van der Sman - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-van-der-sman

Een publicatie door Ria Hendriks met gegevens over oa. de families Hendriks, Van der Wal, Biermans, Van Egmond, Liebeton, Duchateau, De Bruijn, Willemsen, Van Eijndhoven en Verkuijl.


Screenshot van website

Kwartierstaat van M. Schram - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-m-schram

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families SCHRAM, JONG, 't, DULST, van, KOESE, DRIEL, van, VISSER, PRINS, EIJK, van den en EIJK, van den.


Screenshot van website

Kwartierstaat van Maria Theodora Lidwina Sanders - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-maria-theodora-lidwina-sanders

Een genealogische publicatie door W.F.H. Naudin ten Cate met gegevens over onder andere de families Sanders, Van de Beeten, Berends, Burgers, Corbeek, Greven, Rutjes, Welling, Nass, Engelen, Van Eekeren, Looijschelder en Jansen.


Screenshot van website

Kwartierstaat van Max van der Stoel, de minister - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-max-van-der-stoel

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van der Stoel, Stoel, Hoogeveen, Van Veldhuijzen van Zanten, Griffioen, Los, Van 't Wout, Slecht, Van Esch en Kooij.


Screenshot van website

Kwartierstaat Vermaat - Van den Born - Winter - Schaap - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-vermaat

Een publicatie door Peter J.R. Vermaat met gegevens over oa. de families Jans, Mamikonian, Van Saksen, Van Armenie, Van Assyrie, Van Beieren, Der Franken, Van Macedonie, Van Bosporus en Van Perzie.


Screenshot van website

Kwartierstaten Willemijn & Josephine Suurmond - www.genealogieonline.nl/kwartierstaten-willemijn-en-josephine-suurmond ...

Een publicatie door L.J. Suurmond met gegevens over oa. de families Suurmond, De Koster, Van der Heijdt, Van der Werff, Surmond, Van der Molen, Wessels, Oosterbeek, Eikelenboom en De Groot.


Screenshot van website

Linda B Sulzen Familytree 2014 - www.genealogieonline.nl/sulzen-familytree

Een publicatie door Linda B Sulzen met gegevens over oa. de families Price, Gregory, Rackley, Gray, Autrey, Smith, Shands, Gaylor en Gaylor.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws